Luk

Lewandowski: Ingen pris uden stærkeste hold

| Bayern München | 7 kommentarer

Infoboks

Hertha Berlin - Bayern München
Bundesliga (23/01)
Oddset 12,00 6,40 1,22
bet365 10,00 6,50 1,22

Robert Lewandowski vandt Årets Angriber 2021 og skrev efterfølgende på sin Twitter, at han ikke mener, at man kan vinde en individuel pris uden et stærkt hold bag sig.

Mandag aften var der prisuddeling til Ballon D'Or 2021, hvor hovedprisen som Årets Fodboldspiller 2021 gik til Lionel Messi for syvende gang.

Nummer to blev Bayern Münchens Robert Lewandowski, som mange fans også gerne havde set vinde det hele med tanke på hans fantastiske år 2020, hvor prisen ikke blev uddelt grundet situationen med coronavirus.

Polakken var dog efterfølgende taknemmelig for at have modtaget prisen som Årets Angriber 2021 i det mindste, ligesom han lykønskede Messi med hovedprisen.

- Tillykke Leo Messi og Alexia Putellas (årets kvindelige fodboldsspiller, red.) vindere af Ballon D'Or 2021 – også tillykke til alle nominerede spillere, skrev Lewandowski på sin Instagramprofil efter prisuddelingen.

- Jeg vandt Årets Angriber-prisen, og ingen spiller kan vinde en individuel pris uden det stærkeste hold og loyale fans bag ham. Og for mig er det ikke anderledes, forklarede Lewandowski.

Herefter takkede den målfarlige angriber Bayern, fansene, landsholdet og mest af alt sin familie og venner.

Lewandowski præsterede i sidste sæson 48 mål i 40 kampe for Bayern, mens han i denne sæson har indledt med 25 mål i 20 kampe.

Den 33-årige angriber kunne altså meget vel være med i opløbet til prisuddelingen igen til næste år.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 23. januar
Lørdag 22. januar