LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lewandowski lynede dobbelt i sikker sejr

| Bundesliga | 1 kommentar
Lewandowski lynede dobbelt i sikker sejr
Foto: Getty Images

Bayern München sikrede sig lørdag eftermiddag en pligtsejr på 3-0 over bundholdet Nürnberg. Robert Lewandowski scorede til både 1-0 og 2-0. Andetsteds spillede Wolfsburg og Hoffenheim 2-2.

Bayern München lå inden lørdagens kamp mod Nürnberg på en noget uvant fjerdeplads i Bundesligaen, men en sejr kunne sende dem op på andenpladsen.

Nürnberg gik ind til opgøret uden sejr i de seneste syv Bundesliga-kampe, og det lignede ikke ligefrem, at det skulle ændre sig i den svære udekamp på Allianz Arena.

Bayern lagde tryk på gæsterne fra kampens indledning, og stadionuret nåede ikke at runde de ti minutter, før hjemmeholdet var foran.

Efter ni minutter slog Joshua Kimmich nemlig et hjørnespark ind i panden på en flyvende Robert Lewandowski, der snittede bolden i kassen til 1-0.

Midtvejs i første halvleg bankede Leon Goretzka til bolden fra kanten af feltet, men afslutningen tog overliggeren og gik i spil igen. Heldigvis for hjemmeholdet var Lewandowski hurtigt over returbolden, og så stod der 2-0 til de sydtyske giganter.

Trods massivt overtag i både spil og chancer fik Bayern ikke scoret yderligere i første halvleg, men kort inde i anden halvleg var gæsternes defensiv i gavehumør.

Et simpelt målspark blev ikke forvaltet med kvalitet, og så kunne Bayern straffe Nürnberg ved at score til 3-0. Rutinerede Franck Ribery var det, der dukkede op inde foran kassen og sendte den i mål.

Nürnberg havde intet at stille op mod hjemmeholdet, og Bayern-keeper Manuel Neuer havde en stille dag på kontoret.

Bayern kom frem til flere gode tilbud i slutningen, men kampen fik aldrig en fjerde scoring, og derfor sluttede det 3-0 til Bayern München.

Dermed overhaler de forsvarende mestre både RB Leipzig og Mönchengladbach og ligger nu på andenpladsen. Borussia Dortmund har dog et forspring på ni point.

Længere nordpå krydsede Wolfsburg og Hoffenheim klinger i Bundesligaen, og det endte med en 2-2-pointdeling imellem de to.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

1 kommentar

hfn 22:27          
Ja 3-0 - burde være 6-0 mindst - Flere på træværket.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj