Luk

Leyton-chef troede Yaya Toure-kontakt var fup

| League 2 | 3 kommentarer

Infoboks

Leyton Orient-manager Ross Embleton troede, at det var et fupnummer, da klubben blev kontaktet af Yaya Toures agent med henblik på at træne med for ivorianeren.

Yaya Toure træner i disse dage med i League 2-klubben Leyton Orient, men manager Ross Embleton troede først ikke på, at det var sandt.

Embleton fortæller, at han troede, at det var et fupnummer, da han blev kontaktet af Yaya Toures agent.

- Vi modtog en mail fra én, som vi blev fortalt var Yaya Toures agent. Min reaktion, som I nok kan forestille jer, var 'ja helt klart', og jeg ville i kontakt med ham for at afsløre hans bluff, fordi jeg troede, det var bedrag, siger Embleton til Talksport.

- Det tog en dag eller to at få et svar, så til at starte med troede jeg, det var et fupnummer. Så vendte fyren tilbage og undskyldte det sene svar, fordi han var i Singapore, og derfor ikke kunne svare så hurtigt.

- Han ville få nogen i Storbritannien til at føre processen videre, og få dage senere begyndte jeg at få en ide om, at Yaya Toure var på vej til Chigwell for at træne med Leyton Orient, og så skete det.

Leyton-manageren regner ikke med, at det ender ud i en kontrakt med Toure.

- Jeg tror, det er højst usandsynligt, at han skriver kontrakt. De indledende snakke, jeg har haft med ham, indikerer, at han er her et par uger, men mere konkret har det ikke været.

- Så det kan blive længere eller kortere. Hvis vi imponerer ham, hvem ved så, hvad der fører til?, siger Embleton.

37-årige Yaya Toure har stået uden klub siden vinter, hvor han forlod kinesiske Huanghai.


Af Sara Margren
Mandag 18. januar