Luk

LFC-lejesvend sænkede Juel Andersen og co.

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Blackburn - Middlesbrough 0-0
Championship
Cardiff - Barnsley 3-0
Championship
4' 1-0 Junior Hoilett
45' 2-0 Joe Ralls
77' 3-0 Harry Wilson

Mads Juel Andersen og Barnsley havde ikke mange chancer, da de blev sendt hjem med et 0-3-nederlag i kampen mod Cardiff. 

Barnsley havde som de oftest har Mads Juel Andersen i startopstillingen, da de tirsdag aften var gæster hos Cardiff i Championship.

Begge mandskaber havde spillet sig frem til ti point i de første ni runder, hvilket placerede dem lidt under midten af tabellen som nummer 15 og 17.

Hjemmeholdet fik en perfekt start på opgøret, da Junior Hoilett var på pletten efter bare fire minutters spil.

Joe Bennett sendte et fladt indlæg i feltet, som Hoilett tæmmede og sparkede fladt i nettet ved den højre stolpe.

Cardiff var generelt i førersædet i første halvleg, hvor der var langt mellem mulighederne til Barnsley, mens Cardiff snildt kunne have scoret et par gange yderligere.

Robert Glatzel og Curtis Nelson forsøgte sig begge med hovedet, men måtte se deres afslutninger henholdsvis stryge tæt forbi mål og reddet af Barnsley-keeperen.

I tillægstiden af første halvleg blev det også 2-0, da Barnsleys Michal Helik begik et klodset straffespark. Det tog Joe Ralls sig sikkert af for hjemmeholdet, der dermed kunne gå til pausen foran med to.

Efter pausen kom Barnsley en smule bedre med, og det var tæt på at give en reducering efter en times spil.

Patrick Schmidts hovedstød havde retning mod undersiden af overliggeren, men en flot redning forhindrede scoringen.

Ti minutter senere sendte Harry Wilson et frispark fra kanten af feltet mod mål, men afslutningen strøg over overliggeren.

I den anden ende forsøgte Conor Chaplin sig fra distancen, men afslutningen manglende præcision og gik et par meter forbi målet.

Med godt og vel ti minutter tilbage af opgøret lukkede og slukkede Harry Wilson, da han bragede et forrygende mål i nettet fra distancen. Bolden strøg helt op i højre hjørne uden chance for keeperen. 

3-0 blev også slutresultatet mellem de to mandskaber. 

Samtidigt med dette opgør spillede Blackburn 0-0 med Middlesbrough på hjemmebane.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar