LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ligaforening undersøger Balotelli-klage

| Ligue 1 | 7 kommentarer
Highlights: Hattrick-helt sikrer sensationelt comeback til Lok. Moskva
Ligaforening undersøger Balotelli-klage
Foto: Getty Images
Den franske ligaforening LFP bekræfter, at de undersøger episoden fra Nices kamp i Dijon, hvor Mario Balotelli efter eget udsagn blev udsat for racistiske tilråb.

Nice og topscorer Mario Balotelli tabte lørdag 3-2 hos Dijon i Ligue 1, men det er italienerens gule kort efter 74 minutter, der har trukket mest opmærksomhed efterfølgende.

Balotelli fik således et gult kort, efter han først tyssede på hjemmeholdets fans og siden brokkede sig til kampens dommer.

Forklaringen var dog, at en mindre gruppe af hjemmeholdets fans havde udsat angriberen for racistiske tilråb, hvilket han forsøgte at gøre kampens dommer opmærksom på.

Det har udløst protester fra flere kanter, og den franske ligaforening LFP bekræfter, at de på et møde torsdag vil kigge nærmere på dommerens rapport og sagen generelt.

Nice tager på sin hjemmeside stor afstand fra episoden og påpeger, at det ikke er første gang, at 27-årige Balotelli bliver udsat for racistiske tilråb i sin tid i Frankrig.

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

MessIniestaXavi 10:07          
#saynotoracism
Claus82 10:43          
MessIniestaXavi +1
bendixboogie 10:53          
Hvis det er korrekt at dommeren giver ham gult for at gøre opmærksom på de racistiske tilråb, har han da et større forklaringsproblem end de racistiske tåber...
AdoDeLuxe 10:58          
Fatter ikke hvordan man kan komme med racistiske tilråb til modstanderens spiller, når Dijon´s hold er halvt sorte spiller.

Ligemeget hvad så høre det ikke hjemme i fodbold!
+1 MessIniestaXavi
CFC1993 11:06          
Enig med jer.

Og bendixboogie. Det kan jeg nemlig heller ikke lade være med at spekulere på. De står og snakker sammen længe, dommeren og Balotelli. Hvis Balotelli indædt har prøvet på, at gøre opmærksom på de møghunde fra Dijon-fansene, har dommeren et kæmpe problem.
RushIan 13:27          
Nogle kalder sådan noget her "instrumentel racisme" eller "overlagt racisme", hvor tilskuere tilsyneladende har råbt racistiske bemærkninger for at påvirke Balotelli. Så man gør det helt bevidst for at hyle en anden ud af den. Og derfor går ens egne spillere "fri af mærkatet" - er logikken. Det gør de så bare alligevel ikke, for racisme har det med at manifestere sig hos folk som en følelse uanset om man selv blir "ramt" eller ej.

Grimt er det; og man kunne jo begynde at filme de grupper på italienske og franske stadioner som har en historik.... Og så udstede solide bøder.
Fredag 18. januar