Luk

Luk

LIGE PÅ: Wilshere og Babacar de sløjeste køb

| Danmark | 17 kommentarer

Infoboks

FC København - AC Horsens
Superligaen Grundspil (17/07)
Cashpoint 1,27 5,25 9,79
Bet25 1,31 5,00 9,20
bwin 1,35 4,80 8,50
bet365 1,30 5,00 9,50

I bold.dk-podcasten LIGE PÅ udpeger panelet de allerdårligste januar-transfers, og den ‘ære’ tilfalder FC Københavns Khouma Babacar og AGF-stjernen Jack Wilshere

AGF og FC København var blandt de mest aktive klubber i januars transfervindue. Og de er også leveringsdygtige i at have lavet de to sløjeste handler, hvis man spørger LIGE PÅ-gutterne.

- Jeg peger på Wilshere. Ene og alene af den grund, at jeg havde store forventninger til et big name som ham. Han har spillet meget, men han har ikke hørt sejrssangen i AGF. 

- Det har været så fladt, det der er kommet fra ham. Han har ikke løftet noget som helst og ikke vist, at han er tidligere Premier League- og landsholdsstjerne, siger Mikkel Beckmann.

Hans medvært, Jesper Christiansen, kigger mod hovedstaden og sin tidligere klub, FC København.

- Når de store klubber handler, er der store forventninger. Babacars præstationer og attitude har været så dårlig. Ja, han har scoret et par vigtige mål, men han har også været udskældt fra dag et. 

- Kvaliteten i hans spil og hans afslutningsfærdigheder er dårlig. Han har haft masser af store chancer, som han ikke kan putte i kassen. Det handler ikke om tilvænning til liga og kultur, men om kvalitet, lyder det fra Jesper Christiansen.

I podcasten vender panelet også forårets spiller og træner samt det bedste januar-indkøb. Lyt til hele afsnittet - som er bragt i samarbejde med MobilePay og Discovery+ - her:

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af René Schrøder

17 kommentarer

NeverDefeated 09:59          
Babacar har været rystende ringe - der er vel heller ikke ét af de mål han har scoret, hvor han har ramt bolden rent.

Wilshere er blevet talt meget op af AGF-fans, men han har jo vist sig at være en boldflytter af rang. Ingen slutprodukt, ingen x-factor - blot en metervare-spiller.
Venstrefodet fjols 10:00          
Babacar må være en af Superligahistoriens værste indkøb. Hvad i alverden er det, PC har set i ham? Det er jo absurd. Manden har ingen kvalitet. Han er langsom, ubeslutsom, har et forfærdeligt touch og så har han ovenikøbet en elendig attitude. Forfærdelig spiller.
FalconLFC 10:03          
Det virker ikke som om Babacars hjerne og krop kommunikerer sammen
BryanFury 10:03          
Wilshere er blevet talt meget op af AGF-fans, men han har jo vist sig at være en boldflytter af rang. Ingen slutprodukt
Øhh hvilket slutprodukt er det du forventer af en Dybtliggende midtbanespiller? Man skulle tro folk ikke så fodbold men kun interesserede sig for statistikker.
Venstrefodet fjols 10:07          
At sammenligne Wilshere med Babacar er jo en decideret hån mod Wilshere. Har han brændt banen af? Nej. Har han været så rystende ringe som Babacar? Ikke i nærheden. Han tilføjer, modsat Babacar, trods alt lidt kvalitet og boldsikkerhed. Wilshere varmer nok kuglen en tand for meget, og har også kostet et mål eller to, men udover det har han jo ikke været alarmerende dårlig.
NeverDefeated 10:08          
Øhh hvilket slutprodukt er det du forventer af en Dybtliggende midtbanespiller? Man skulle tro folk ikke så fodbold men kun interesserede sig for statistikker.
I hvert fald mere og andet end bare at rende og flytte bolden uden mål og mening. Det findes der jo hundredevis af spillere der kan.
Det er jo heller ikke fordi han er kommet i vejen for specielt meget, og rent teknisk har han ikke udmærket sig.
Thiago Random 10:14          
Wilshere har ikke tilført GF noget som helst, på den anden side manglede vi en central midtbane da Patrick Olsen blev solgt, så i den forstand var det fornuftigt at købe en lottokupon. Desværre var der kun et par række med 4 rigtige, hvor vi nok havde håbet på en enkelt med 5 eller 6 rigtige...
Lørdag 25. juni