Luk

Lille udnyttede ikke overtaget mod Wolfsburg

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Lille - Wolfsburg 0-0
Champions League gruppe G
63' 0-0 John Anthony Brooks

Lille spillede en forrygende kamp mod Bundesligaens tophold fra Wolfsburg, men franskmændene var ikke kyniske nok foran målet, og kampen sluttede 0-0.

De forsvarende mestre i Frankrig fra Lille er kommet dårligt fra start i Ligue 1. Det samme kan ikke siges om Wolfsburg, som kom besøg i det franske i Champions League.

Tyskerne har startet Bundesligaen på forrygende vis med fire sejre på fire mulige.

Tirsdag aften det dog Lille, som var i teten fra start, men uden at komme til nævneværdige chancer før pausen.

I anden halvleg så Lille ud til at bringe sig foran, men jublen blev ødelagt af et VAR-tjek. 

Den canadiske hurtigløber Jonathan David blev sendt alene i dybden, hvorfra han lagde bolden under målmanden, men scoringen blev annulleret, da bolden havde været ude af banen i opspillet.

Kampen blev gjort lettere for Lille kort efter. John Brooks blev udvist for Wolfsburg for sit andet gule kort, da han tog hånden til hjælp med vilje.

Burak Yilmaz burde have bragt Lille foran efter 70 minutter, da han kom op til et hovedstød tæt under mål, som desværre for tyrkerne sad lige på målmanden.

I overtiden blev et straffespark til Lille omstødt til et frispark, som de ikke fik udnyttet, og derfor sluttede kampen uden scoringer.

Tidligere på aftenen spillede Sevilla og Salzburg fra samme gruppe 1-1, så nu er feltet helt samlet efter første runde i Champions League


 


Af Theis Fischer Brandt
Søndag 26. september