Luk

Lincoln-boss hylder Klopp og Liverpool

| Carabao Cup | 1 kommentar

Lincolns manager Michael Appleton havde både roser til overs for Liverpool og manager Jürgen Klopp efter torsdagens afklapsning.

League One-klubben Lincoln fik torsdag ørerne i maskinen mod Liverpool, som bankede værterne med hele 7-2 i Carabao Cuppen. 

Liverpool stillede til kampen med reserver og en række unge spillere, og efter kampen var Lincoln-manager Michael Appleton både imponeret af de engelske mestre og klubbens tyske manager.

- Efter kampen kom Jürgen over og sagde godt spillet og held og lykke i resten af sæsonen, hvilket var rigtig pænt af ham. Han har gjort det fremragende i Liverpool de seneste år, siger Appleton til Liverpool Echo.

- De havde et godt mix af erfaring og ungdom i denne kamp, og jeg synes, vi så en toppræstation i deres afslutninger i første halvleg.

- Havde vi hængt en kurv oppe i målhjørnerne, havde de ramt dem hver gang. Det var nogle fantastiske afslutninger, og man bliver straffet af hold som dette.

- Vi begik en fejl eller to, som blev straffet, men reelt var afslutningerne forskellen i første halvleg. Alle deres mål, vist nok bortset fra det sidste, blev sparket op i hjørnet.

Xherdan Shaqiri, Takumi Minamino og Divock Origi var blandt målscorerne i kampen. 


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 31. oktober