Luk

Lindegaard om B93-projekt: Det er interessant

| Superettan | 5 kommentarer

Infoboks

Helsingborg - GAIS
Superettan (26/10)
Oddset 1,67 3,80 4,40
bet365 1,61 3,40 5,00

Den tidligere Manchester United-keeper Anders Lindegaard er en del af den investorgruppe, som har valgt at investere i B93, og her kommer målmanden til at bidrage med input til det sportslige.

Anders Lindegaard er på kontrakt hos svenske FC Helsingborg, men nu har han også fået noget at se til i fritiden.

Han er nemlig en del af den investorgruppe, som valgte at skyde penge i B93 tidligere i år. Lindegaard glæder sig over projektet, da de sammen kommer til at hjælpe klubben, hvor keeperen også vil hjælpe til med det sportslige.

 - Vi er en større kreds af ejere, som har købt en minoritetsandel og forsøger at hjælpe klubben. Det er ikke en stor investering, da min personlige andel er næsten ikke eksisterende.

- Det er et interessant fritidsprojekt, som ikke kræver meget energi. Jeg kommer med udtalelser om de sportslige ting, men jeg har stadig ikke været til en kamp endnu, fortæller Anders Lindegaard i et interview med Helsingborgs Dagblad ifølge Tribal Football.

Udover Lindegaard er blandt andre Mathias Zanka Jørgensen og skuespilleren Pilou Asbæk også en del af investorgruppen.

37-årige Anders Lindegaard har kontrakt med FC Helsingborg frem til november 2022. De ligger i skrivende stund nummer tre i den svenske Superettan.


Af Raymund Nelausen

5 kommentarer

Crap_Bag 19:23          
Kan han finde det niveau, han præsterede for West Ham, så kunne en forlængelse godt komme på tale. Som man gør det øst for Valby bakke..
poh 19:58          
@ Crap_Bag

Når du skriver "West Ham", mener du så Aalesund?

Må i øvrigt være fedt for fansene at høre klubben omtalt som "Fritidsprojektet B93"
markdk 20:35          
Har aldrig kunne tage den mand seriøst...at han kan fortælle sine børnebørn, at han har spillet for Manchester United er for vildt. Hans transfer til United er endnu mere underlig end Gravesen til Real Madrid....

160 "voksen-kampe" som 37 årig er dælme underligt..totalt uforståeligt men en god agent kan åbenbart bringe en fodboldspiller med små ambitioner langt..hellere sidde på bænken og hæve lønnen end at udfolde sig sportsligt

Jeg tror jeg spillede flere kampe som miniput og lilleput hos Randers KFUM tilbage i firserne hvorefter jeg stoppede min gloværdige karriere

f.eks Marcus Rashford har spillet ca 330 kampe for klub og landshold og han er vist nok 23

Fatter bare ikke konceptet "Anders Lindegaard"
markdk 20:48          
@ Crap_Bag

Når du skriver "West Ham", mener du så Aalesund?

Må i øvrigt være fedt for fansene at høre klubben omtalt som "Fritidsprojektet B93"
- Det er et interessant fritidsprojekt, som ikke kræver meget energi. Jeg kommer med udtalelser om de sportslige ting, men jeg har stadig ikke været til en kamp endnu,
Er det ikke Lindegaard´s karriere i en nøddeskal?
VIF57 21:09          
Han lyder jo nærmest som om, at han ikke tager B93 seriøst…hvad skal han så der…
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober