Luk

Lindstrøm fremtvang straffe i Priske-nederlag

| Europa League | 1 kommentar

Jesper Lindstrøm blev indskiftet for Eintracht Frankfurt og blev afgørende, da han fremtvang et straffespark, som tyskerne scorede på i 1-0-sejren over Brian Priske og Royal Antwerp.

Der var chance for et danskermøde torsdag aften, hvor Royal Antwerp og Eintracht Frankfurt tørnede sammen i Europa League, da der var danskere på begge mandskaber.

Desuden var det danske Jakob Kehlet, som styrede slagets gang på Bosuilstadion, så Dannebrog var i den grad repræsenteret i Belgien.

Hos hjemmeholdet havde Brian Priske endnu en gang valgt at starte med Viktor Fischer på kanten. Jesper Lindstrøm måtte dog indlede kampen på bænken for gæsterne fra Frankfurt, som fik den bedste start.

De kunne nemlig have bragt sig foran allerede efter fem minutter, da Sam Lammers formåede at komme fri i Antwerp-feltet og sende et godt skud afsted mod mål, men den hollandske angriber havde dog ikke heldet på sin side.

Antwerp ville dog også lege med i startfasen, hvor Fischer kunne have sparket hjemmeholdet i front. Her blev danskeren sendt i dybden, hvor Fischer efterfølgende forsøgte at sende bolden over i det lange hjørne.

Kevin Trapp var dog vågen inde på stregen og hev en fin redning frem i en første halvleg, hvor belgierne var det bedste mandskab. Der kom dog aldrig gang i måltavlen, og dermed gik de to mandskaber til pause med 0-0.

Hvis tilhængere på Bosuilstadion havde forventet et festfyrværkeri af et opgør, blev de slemt skuffet torsdag aften. 

Begge mandskaber formåede nemlig ikke at skabe de helt store chancer, og Lindstrøm blev derfor smidt i aktion i slutfasen for at bringe noget nyt til Frankfurt.

Og den tidligere Brøndby-profil endte med at blive afgørende, da han i dommerens overtid tog sagen i egen hånd og drev bolden ind i feltet. 

Her forsøgte Antwerps Dinis Almeida at stoppe Lindstrøm, men det gik ikke efter planen, og så pegede Kehlet på pletten.

Frankfurt fik nemlig chancen fra pletten, og her blev Goncalo Paciencia den store helt, da han sparkede bolden ind i netmaskerne til slutresultatet 1-0.

Andetsteds var Olympiakos mere overbevisende, da de satte Fenerbahce godt og grundigt på plads i 3-0-sejren i samme gruppe.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 22. januar