Luk

Lindstrøm: Sådan en kamp skal bare lukkes

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,77 3,90 4,60
Oddset 1,70 4,00 4,80
bet365 1,72 4,00 4,50

Jesper Lindstrøm ærgrer sig over Brøndbys mange forspildte chancer i 3-2-nederlaget til FC Midtjylland, og han mener, at Brøndby skal være mere koldblodige. 

Jesper Lindstrøm scorede til 2-0 for Brøndby efter 51 minutters spil i en kamp, som Brøndby til sidst tabte med 3-2 til FC Midtjylland.

Det ærgrer den unge offensive spiller, der mener, at Brøndby burde have bragt sig endnu mere i front, før FC Midtjylland spillede sig tilbage i opgøret.

- Vi spiller en rigtig god kamp, og det er det, der er så ærgerligt, at vi ikke kan køre sådan en kamp hjem. Vi er foran 2-0, og vi har masser af chancer til at score til 3-0, 4-0 og 5-0. I dag rammer vi kassen, men bolden vil ikke gå i mål, og det sker i fodbold. Det er to weekender i streg, hvor vi føler, at vi har ramt formen, siger han til Canal 9 efter kampen og tilføjer:

- Jeg synes, hele holdet spiller en rigtig god kamp. Vi kommer til chancerne, og det er det, vi har manglet, så nu må vi træne afslutningerne. Der er ikke andet for. Vi skal være meget mere koldblodige, for vi har fandeme chancerne til det, og sådan en kamp skal bare lukkes, uddyber han.

Nederlaget efterlader Brøndby på en andenplads bagved FC Midtjylland, der fører 3F Superligaen med et enkelt point.


Af Lasse Rene
Fredag 27. november
Torsdag 26. november