Luk

Lindstrøm trives: Lagt et-to kilo muskler på

| Bundesliga | 12 kommentarer

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Bielefeld
Bundesliga (21/01)
Oddset 1,82 3,45 4,50
bet365 1,72 3,75 4,50

Jesper Lindstrøm har lagt et til to kilo muskler på og trives generelt rigtigt godt hos Eintracht Frankfurt. 

Fysikken vil næppe være det, som fremhæves som en af Jesper Lindstrøms kompetencer, men det er han måske ved at komme efter.

Den danske Eintracht Frankfurt-spiller har i hvert fald lagt muskler på, fortæller han i et interview med Bild.

- Et til to kilos muskler er allerede blevet lagt på. Så er der den mentale styrke og selvtilliden. Jeg lærer min krop bedre og bedre at kende, og jeg trækker mig ikke fra duellerne. 

Den tidligere Brøndby-spiller trives generelt rigtigt fint i det tyske, der på mange måder minder om de hjemlige omgivelser i Danmark.

- Jeg føler mig godt tilpas i Frankfurt. Jeg kan lide byen, jeg kan lide klubben og vores gode fans. Kulturen ligner den i Danmark, og folk er meget åbne og venlige. Jeg kan lide at gå gennem byen - især nu hvor det er jul, hvor mange af gaderne og pladserne er dekoreret med flot lys, lyder det fra Frankfurt-spilleren.

Han blev forleden nomineret til prisen som månedens unge spiller i Bundesligaen. 

 


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

ChelseaNico 10:20          
Så han jo ved og have næsten lige så store overarme som ziyech;)
Funkeeh 10:21          
Danskere starter stort set altid med at skulle bygge fysik op, når de kommer til udlandet. Hvorfor er det ikke et ligeså stort fokus i de danske klubber?
mandenbagskærmen 10:22          
Passer os fint på den spinkle krop
Yildis 10:31          
Du har ret, Funkeeh. De danske klubber kunne med fordel investere lidt mere i dette, hvilket ville være til gavn for de spillere, der ender i udlandet. Problemet er nok, at det ud af en hel trup måske kun er 1 eller 2 spillere, der ender i udlandet (give or take). Og hvis det fysiske aspekt ikke vurderes vigtigt nok i forhold til hjemlig succes, så vil man nok ikke bruge ressourcer på de få, men snarere fokusere på de mange.

For den næste "Lindstrøm" kunne det dog være en god idé at forberede kroppen lidt, lige så snart pilen begynder at pege mod udlandet. Det behøver vel ikke at være noget, man overlader til klubben, men at man også personligt tager ansvar for at omstille sig (og sin krop) til et hårdere miljø.
RaSMuS. 10:57          
Danskere starter stort set altid med at skulle bygge fysik op, når de kommer til udlandet. Hvorfor er det ikke et ligeså stort fokus i de danske klubber?
Er det virkelig så ofte, man hører det? Eller er det ikke typisk i tilfældene med de her, af naturen, spinkle offensive spillere ala Damsgaard og Lindstrøm?
OlderWiser 10:59          
Jeg tænker lidt, at det må være op til den enkelte spiller, hvad han ønsker ud af sin karriere. Man vil altid kunne forbedre sig og bygge muskler og det burde jo være åbenlyst for samtlige, der er nået Superliga-niveau.

En del spillere herhjemme ser faktisk lidt vattede og utrænede ud og pludselig kommer det bagpå enhver, at fysikken ofte er et tema, når en dansk klub ryger ud af europæisk klubfodbold.
James b 11:03          
@mandenbag

Hvad mener du med, at det passer os fint? Hvem er os? Og hvorfor passer det jer fint ?
Hvorfor passer det jer fint på den spinkle krop ?
Har du skrevet på et helt forkert Forum, ift hvor du troede du skrev ?
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar