Luk

Lindstrøm uden gener: Han skal ikke opereres

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/07)
Oddset 1,80 3,85 4,30
bet365 1,80 3,50 4,50

Jesper Lindstrøm slipper muligvis for at blive opereret for sin revne i menisken. Carsten V. Jensen fortæller, at Lindstrøm er symptomfri og ikke skal opereres nu.

Tilbage i april kom det frem, at Brøndby-profilen Jesper Lindstrøm har en revne i menisken, men han valgte i første omgang at spille sæsonen færdig og dermed udskyde en operation.

Lindstrøm spillede efter Superliga-sæsonen EM-kvartfinale for U21-landsholdet, hvorefter han gik på ferie, og derfor virkede det oplagt at få operationen overstået.

Operationen er endnu ikke blevet lavet, og det er der tilsyneladende heller ikke planer om foreløbig.

- Der er ingen symptomer, så han skal ikke opereres, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen om status på Jesper Lindstrøm onsdag eftermiddag.

Cheftræner Niels Frederiksen tilføjer:

- Som jeg forstår det, har han besluttet at se tiden an. Han har ikke nogen gener. Faktisk synes han selv, at han har færre gener nu, end han havde for en måned eller to siden.

- Det er jo ikke, fordi det går i sig selv, men han synes ikke, han er generet af det, så han har foreløbig valgt at se tiden an, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

21-årige Jesper Lindstrøm spillede i sidste sæson 31 kampe for Brøndby med 10 mål og 11 assists til følge.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Frås 16:07          
Dårlig beslutning - den slags skader har det med at nage på lang sigt, hvis man ikke får det rettet.
Jolsen 16:09          
Det giver bagslag det der... Det virker ikke som verdens klogeste beslutning :(
Nickdkinter 16:11          
Der vel nogle læger som siger han ik behøver. Men hvis det er hans egen så er det vildt vildt dumt.
clary 16:28          
Ethvert operativt indgreb, ikke mindst i knæet, er ligeledes altid forbundet med en risiko. Minimering af menisk medfører øget risiko for bruskskader, slidgigt etc.
eriksen89 16:48          
Selvfølgelig er der læger med råds - det må man forvente! Og ja, en operation er sgu heller aldrig uden risiko. Man skal ikke tro, at en operation bare er en mirakelkur, og så mærkes der aldrig noget til sådan en skade igen.
MartinHerold 18:03          
Man opererer helt generelt færre og færre menisker. Hvis knæet ikke låser helt af er der ingen absolut indikation for OP i vore dage. Konservativ behandling skal man strække sig langt på før man gør OP.
Figumdik 06:00          
Skulle måske lige med, at JL kommer fra ferie nu, mens han havde trænet og spillet mange kampe for 1-2 mdr siden. Vi må se om det var en dårlig beslutning, når det går løs igen. En halvskadet spiller er heller ikke at foretrække
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli