Luk

Lindstrøm vil lukke ned for Falk og Zeca

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 2,42 3,45 2,90
bet365 2,45 3,50 2,70

Carlos Zeca og Rasmus Falk skal lukkes ned. Det er nøglen til succes for Brøndby, når de møder FC København, hvis du spørger Jesper Lindstrøm.

At Carlos Zeca og Rasmus Falk er to af FC Københavns store profiler, er ikke gået Jesper Lindstrøms næse forbi. 

Derfor udpeger den unge Brøndby-angriber også de to spillere som en del af nøglen til succes, når han og holdkammeraterne gæster Parken søndag. 

- Vi ved, at Zeca og Falk er deres to spilstationer, og det er der, de rigtig gerne vil spille bolden hen. Så hvis vi kan få lukket dem ned, så tror jeg, de får en rigtig svær kamp mod os. Jonas Wind er også kommet tilbage og er en rigtig stærk angriber, så ham skal vi selvfølgelig holde ekstra øje med, siger Jesper Lindstrøm til Brøndbys hjemmeside. 

Offensivt har 20-årige Lindstrøm også en plan for succes mod FC København. 

- Vi skal true med vores dybe løb, som vi også gjorde rigtig godt mod FC Nordsjælland i anden halvleg. Vi skal spille hurtigt, men vi skal især true med vores dybdeløb og fart, for de kan også være småtrætte i benene efter deres kamp om torsdagen. Men jeg er sikker på, at en masse løb og en masse presspil kan give os de chancer, vi skal bruge til at vinde.

Brøndby vandt deres første kamp i sæsonen med 3-2 på hjemmebane mod FC Nordsjælland, mens FC København tabte med samme cifre på udebane mod OB. 


Af Andreas Roesen
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober