Luk

Lindstrøm vil være fast mand i Brøndby

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Jesper Lindstrøm vil være fast mand i Brøndby, men erkender, at konkurrencen fra Rezan Corlu i næste sæson bliver hård.

Jesper Lindstrøm var 14 gange en del af startopstillingen for Brøndby i den forgangne Superliga-sæson, og det tal skal gerne stige næste år.

Den 20-årige offensivspiller håber i hvert fald at blive en fast del af Niels Frederiksens startopstilling.

- Målet er at blive en fast del af start-11eren. Jeg synes, jeg har taget de her kampe overraskende godt og har fået vist mig frem. Jeg ved godt, at Rezan Corlu kommer tilbage, og han har været outstanding for Lyngby i denne sæson, siger Lindstrøm til fanmediet 3point.dk.

- Han ligger nok til en af 8er-rollerne som den lidt mere offensive. Man ved aldrig hvad der sker i transfervinduet, nogle kan ryge og nogle kan komme ind. Men der kommer en pre-season, hvor jeg skal vise mig frem og vise, at jeg skal spille.

Jesper Lindstrøm har kontrakt med Brøndby til 2023.


Af Sara Margren

10 kommentarer

daddysalle 13:51          
Lindstrøm er stadig ung, men jeg har svært ved at se noget særligt ved ham. Mon ikke de fleste fra Vestegnen elsker ham fordi han er en af egnens egne fortabte sønner. 3 mål i 28 superligakampe er et mål i hver 9. kamp, hvilket ikke er prangende. Forstår ikke hvorfor Bold.dk giver ham så meget spalteplads.
Dnarg 13:56          
@daddysalle
Forstår ikke hvorfor Bold.dk giver ham så meget spalteplads.
Du svarede jo sådan set selv på det, vil jeg mene. Brøndby har mange fans, og de elsker jo knægten, så det giver jo clicks at skrive om ham.

Dog vil jeg da give dig ret i, at der lader til at være en hel del "hype" omkring ham, hvilket han vel ikke rigtigt har spillet sig fortjent til endnu. Han spiller vel reelt kun, fordi Brøndby solgte hele deres offensiv?
Brevklubben 14:02          
@daddysalle
En fortabt søn er en, der vender hjem igen efter at have være vildfaren. Det er ikke tilfældet med Lindstrøm.
Jeg er dog enig med dig i, at han får ekstra opmærksomhed, fordi han er en af klubbens unge, som(måske) har taget det endelige skridt op i SL. Hans målkonto er rigtigt nok ikke prangende, men qua hans relativt korte tid med regulær spilletid, så tror jeg, det på nuværende tidspunkt er vanskeligt at vurdere, om han kan udvikle sig og hæve niveauet yderligere. Jeg håber det selvfølgelig:-)
Mdeden 14:03          
Uden tvivl artikler om Brøndby bare giver clicks. Men er trods alt en 20 årig spiller som banker på til startopstillingen i en af landets største klubber. Enig i at hans output i mål og assists skal være større (han har haft muligheden for det, ift brændte chancer).
Men mon ikke det kommer med rutine og endnu flere kampe på seniorniveau? Det er værd at bemærke at han også fik minutter før de tre blev solgt i vinter (men han skulle finde en plads i 3-5-2 efter systemskiftet).

Bare til sammenligning har Daramy 4+4 i 29 kampe (og ca 1600 minutter mod 1300 for jobbe) , så er bare et mål og en assist mere (han er da også yngre). Men selvfølgelig skal der være opmærksomhed og lidt "hype" omkring de unge.
XSDU 14:47          
Der var vist noget med, at han tog alle med storm lige i starten ved at lave et mål, i en af de første kampe, eller husker jeg forkert?

Generelt er jeg dog bekymret. For bliver han fast mand, så er niveauet i Brøndby ikke ret højt.

Skal Brøndby tilbage til at have en reel chance for at spille med om mesterskaber skal der købes ind. Der er brug for bedre spillere, også på hans position.

At han med tiden kan udvikle sig og blive rigtig god, det er en helt anden sag. Men som det er lige nu, bør han ikke være god nok til en fast startplads, for så er holdet bare ikke godt nok i det hele taget.
MoM 14:49          
Jeg forstår så til gengæld ikke hvorfor så mange spilder deres tid med at brokke sig over hvor meget spalteplads Brøndby får på bold.dk.
Det er helt frivilligt at springe det over hvis det ingen interesse har.
siposip 15:19          
Kan nu godt se hvorfor at Bold.dk og andre "spilder" deres tid på ham.
En drible-stærk,kreativ,hurtig kant-spiller er ikke ligefrem de spillere vi skaber flest af i Danmark.
Desværre kommer han jo så ikke til at spille på kanten i Brøndby og hvis han skal spille inde i midten smider de vel nogle muskler på knægten som kan forandre hans spil en smule.
Men syntes han er en sindssygt interessant spiller som man kan håbe de får til at kaste sig mindre i feltet, da det er en smule usympatisk.
Fredag 7. august
Torsdag 6. august