Luk

LISTE: Joachim A. bliver Danmarks dyreste

| International | 17 kommentarer
Retro-Højbjerg: Debuterede for U21-landsholdet med GUDE-mål
Pochettino til TV3 SPORT: Jeg håber, Eriksen bliver - han er en af de største
Rygterne svirrer: Griezmann-handel offentliggøres i dag
Mål! Furuholm bringer finnerne tilbage i kampen på Brøndby Stadion
Mål! Wilczek åbner målkontoen mod finske Inter Turku
LISTE: Joachim A. bliver Danmarks dyreste
Foto: Lyon

Infoboks

Seattle Sounders FC - Dortmund
Træningskamp (18/07)
bet365 13,00 6,50 1,20
NordicBet 10,00 6,40 1,22
Oddset 9,00 5,90 1,20

Lyon bekræfter, at de har købt Joachim Andersen, der nu kan kalde sig Danmarks dyreste spiller nogensinde.

Danske Joachim Andersen skifter til Lyon og bliver præsenteret fredag eftermiddag, oplyser den franske klub.

Prisen for den 23-årige forvarsspiller er ifølge bold.dk's oplysninger 225 millioner danske kroner, og han sætter sin underskrift på en femårig kontrakt, der giver ham mere end 22 millioner danske kroner om året efter skat.

Prisen på 225 millioner kroner betyder, at han bliver Danmarks dyreste spiller nogensinde.

Her er bold.dk's liste over de otte største danske handler nogensinde ud fra de troværdige transfer-informationer, der er tilgængelige:

1. Joacim Andersen

Den 23-årige dansker kan kalde sig den dyreste dansker nogensinde, efter at Lyon har betalt 30 millioner euro - svarende til 225 millioner danske kroner - for ham i Sampdoria.

2. Jannik Vestergaard

Den 26-årige forsvarsklippe skiftede sidste sommer tyske Gladbach ud med Premier League-klubben Southampton. Jannik Vestergaard bekræftede efterfølgende overfor BT, at prisen var 25 millioner euro - svarende til omkring 188 millioner danske kroner på daværende tidspunkt. Det gør ham pt til den dyreste dansker nogensinde.

3. Thomas Delaney

Ifølge tyske Kicker betalte Dortmund 20 millioner euro - svarende til omkring 150 millioner danske kroner - for Thomas Delaney, da han sidste sommer skiftede fra Werder Bremen. Han nåede kort at have rekorden som dyreste dansker, inden Jannik Vestergaard blev solgt.

4. Pierre Emile Højbjerg

Pierre Emile Højbjerg kom i sommeren 2016 i overskud i Bayern München efter at have været lejet ud til Schalke 04. Derfor meldte Southampton sig på banen, og de endte, ifølge tyske Kicker, med at betale 15 millioner euro - svarende til omkring 113 millioner kroner, for den unge dansker.

5. Jannik Vestergaard

Den danske forsvarer Jannik Vestergaard skiftede i sommeren 2016 fra Werder Bremen til Gladbach. Den handel kostede, ifølge tyske Sport Bild, Gladbach 14 millioner euro - svarende til omkring 105 millioner danske kroner.

6. Simon Kjær

Bundesliga-klubben Wolfsburg betalte 13,5 millioner euro - svarende til omkring 100 millioner danske kroner - for Simon Kjær, da han skiftede fra italienske Palermo. Det skriver NordicBet, som Simon Kjær er ambassadør for, i en feature-artikel sidste år om landsholdskaptajnens karriere.

7. Simon Kjær

Ekstra Bladet kunne i sommeren 2017 fortælle, at Sevilla betalte 13 millioner euro - svarende til omkring 98 millioner danske kroner - for Simon Kjær, da han skiftede fra Fenerbahce.

8. Christian Eriksen

Den danske midtbanekreatør skiftede i sommeren 2013 fra Ajax til Tottenham, og prisen for den 27-årige stjerne var, ifølge De Telegraaf, på 12 millioner euro - svarende til omkring 90 millioner danske kroner.


Af Anders Borup

17 kommentarer

[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 20:27          
...indtil Eriksen tager den (igen) om et par uger/måneder.
Hvis ikke denne sommer, så 99,9% næste sommer!
gozz 20:34          
Eriksen er gratis næste sommer.
Chr. P 21:16          
Det er altid rart, når folk har styr på deres ting, haha.
"99,9%"...
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 21:43          
@Chr. P:
Nu er der ingen (udover ham selv) der kan vide med sikkerhed om Eriksen forlænger inden kontraktudløb næste sommer??!
Jeg skriver 99,9, fordi der netop er en minimal lille chance for at han KAN forlænge din klovn, hvis nu ikke hans førsteprioritet bliver indfriet (skifte). Og på trods af at han forlængere er der også tæt på 100% at han skifter næste sommer, da han så vil have en alder (28) der absolut vil skrige på sidste vers for at komme til en kæmpe gigant klub (med alt respekt for Tottenham - siden Pochettino kom til klubben og gjorde klubbens image og størrelse til verdensklasse).
Flækkenbauer 22:21          
Hvordan forlænger man en klovn?

OT.
Eriksen er jo ikke den dyreste hvis han skifter på en fri transfer næste sommer. Uanset om han får forlænget sin klovn eller ej.
Larsaboy 22:46          
Man forlænger en klovn ved at putte ham ind imellem to valser og derefter køres klovnen frem og tilbage :-
Connaisseur 23:21          
Den med valsen er jeg nu kun 99,9% sikker på er korrekt. Men nu har jeg også altid været en klovn til klovne og står ikke overfor at få min klovn forlænget.
Onsdag 17. juli