Luk

SLUT: Vejle-FCM minut for minut

| 3F Superliga | 73 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,75 1,86
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,75 1,83

Vejle får lørdag eftermiddag besøg af de forsvarende danske mestre FC Midtjylland.

Oprykkerne fra Vejle har fået en god start på 3F Superligaen og ligger efter ti runder lige uden for top seks.

Lørdag eftermiddag skal holdet på en svær opgave, når de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland kigger forbi få dage før holdets sidste Champions League-kamp dette efterår.


Af Mikkel Nøhr

72 kommentarer

Bruger1711823 16:31          
Hvor er det vildt paulinho ikke smides ud. Som Stig Tøfting udtaler “vi kan godt blive enige om at han iiie får gult fordi han allerede har et gult kort”
Mester3 16:34          
Ser var større kontakt ved det manglende straffe end det frispark dom Vejle går filmet dig til udenfor feltet. Syntes VAR ef ved at lave sine egne regler. Lige med undtagelse af offside, der skal man sørge for at have Strøget trøjen.
Bruger1711823 16:38          
Midtjylland har svært ved at holde styr på Tobias Mølgaard
MadsThomsen 16:40          
Ja de kæmper ikke ligefrem en brav kamp for at blive stående Vejle-spillerne. Ramadani der ligger sig foran eget felt uden kontakt. Faghir der måske liiige bliver snittet på ydersiden af foden af Paulinho og ligger sig. Tænker grunden til at Paulinho ikke får rødt er fordi hans første gule kort i forvejen jo er en kæmpe overreaktion. Når man bukker hovedet ned på den måde bliver man jo altså ramt..

I øvrigt specielt kommentatorarbejde at sige at Mikael Anderson der åbenlyst bliver trådt i hælen ikke er nok kontakt til et straffe, men Faghir der vel bliver ramt endnu mindre åbenbart er et åbenlyst gult kort.. Nok meget godt de ikke dømmer fodbold, det havde godt nok været meget svingende dommerlinje så.

Midtjylland virker i øvrigt trætte allerede fra start. Nok meget godt vi snart skal på vinterpause.
Mester3 16:42          
Poulinho skal da ikk straffes for et skuespil
Bruger1711823 16:45          
Mads Thomsen

Det første gule kort til Paulinho er helt Ok. Selv længe efter der er fløjtet og Vejle forsøger st tage bolden header han den væk.

Frisparket på Faghir er ikke et voldsomt frispark men positionen og frisparket bør alle dage give gult. Men har aldrig forstået argumentet om at man slupper for gult fordi man har et i forvejen.

Ramadani bliver iiie ramt men træder forkert viser de på TV.

Er enig i at der ikke var straffe i hverken den ene eller den anden ende.
Bruger1711823 16:46          
Mester. Enig. Han skal straffes for sin forseelse. Det er fornuftigt at Priske sendte 3 mand til opvarmning for paulinho holder iiie en hel kamp hvis han fortsætter med det spil

Øv. Ikke fortjent med scoring
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar