Luk

Liverpool fortsat uden Jones: Klar til United

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Everton - Liverpool
Premier League (01/12)
Oddset 7,65 5,10 1,38
bet365 7,50 5,25 1,36

Liverpool har ikke Curtis Jones med til Madrid, når de skal op imod Atletico Madrid, da englænderen fortsat har problemer med lysken.

Når Liverpool tirsdag aften skal forsøge at hente tre point mod Atletico Madrid, bliver det fortsat uden Curtis Jones, som sidder ude med en mindre lyskeskade.

Jones missede også weekendens Premier League-opgør mod Watford, men englænderen kan ikke nå at blive klar til Champions League-braget i Madrid, fortæller Liverpool-manager Jürgen Klopp ifølge klubbens hjemmeside.

- Desværre var Curtis kun med os under opvarmningen, og han vil blive her i Liverpool for forhåbentlig at tage de sidste skridt mod at træne fuldt med.

- I dag var han kun med til opvarmning og lavede derefter sine ting, men stadig individuel træning, og vi besluttede at lade ham blive her for at fortsætte det. Og så er han forhåbentlig klar til United.

Den 20-årige englænder imponerede stort, da Liverpool i den seneste Champions League-kamp slog FC Porto med 5-1, da han blev noteret for to assists.

Nu må han i stedet følge opgøret hjemmefra, når der er kampstart mellem Atletico Madrid og Liverpool tirsdag aften klokken 21:00 på Wanda Metropolitano.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november