LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Liverpool har trio tilbage mod Saints

| Premier League | 8 kommentarer
Highlights: Liverpool er ude af FA Cuppen efter hæsblæsende opgør mod West Bromwich
Liverpool har trio tilbage mod Saints
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Crystal Palace
Premier League (19/01)
bet365 1,16 7,50 13,00
NordicBet 1,20 7,60 18,00
Oddset 1,18 7,20 15,00
YouBet 1,20 7,25 16,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpool har Adam Lallana, Alberto Moreno og Ragnar Klavan med i truppen til kampen mod Southampton søndag. Jordan Henderson er stadig ikke fit.

Liverpool skal søndag en tur forbi Southampton, og her har manager Jürgen Klopp tre spillere til rådighed, som senest har siddet ude.

Adam Lallana er tilbage i truppen, men Klopp fortæller til klubbens hjemmeside, at han formentlig ikke er klar til en plads i startopstillingen endnu.

Også Ragnar Klavan er med igen efter en lårskade, mens Alberto Moreno også er kampdygtig igen efter et mindre tilbagefald i en ankelskade.

Jordan Henderson er endnu ikke klar og meldes ude minimum de næste to kampe, søndag mod Southampton og onsdagens Champions League-kamp mod Porto.

Stream Liverpool – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

8 kommentarer

RushIan 16:25          
Han er nu ikke savnet, Henderson.
Målkongen 16:40          
Utroligt at Lallana har lov til at spille fodbold lige nu. Han burde have en velfortjent pause efter u23 kampen forleden. Her bør reglerne laves om!
Hasse1983 16:50          
Det er vel ikke utroligt, når det nu engang er sådan reglerne er.
Så kan man selvfølgelig argumentere for om de bør ændres ja.
LaPioche 16:58          
Jeg tænker heller ikke, at Henderson er noget stort savn. Han er simpelthen så middelmådig, at det gør helt ondt. Men han er selvfølgelig en leder, som i nogen grad har været en mangelvare i truppen de sidste par år.

Det ville til gengæld være en kæmpe gevinst, hvis man kunne få gang i Lallana igen. Han er en fryd for øjet, når han er bedst.
Målkongen 18:03          
Stop nu Hasse. Kan vi blive enige om at han fortjener 4-8 kampe på tribunen uanset niveau? Kvælertag og rysteturen er jo ikke noget der burde forsvares, uanset spillertrøje. At reglerne siger noget andet, synes jeg jo netop er forkert.
Kashada 18:16          
Men indtil reglerne ændres skal de følges. Han benægter ikke at Lallana ikke skulle have siddet ude, men indtil det bliver ændret, er det ikke "utroligt" han får lov til at spille.
haraltidret 00:44          
Ja man må sige at det er grotesk at reglerne i England er sådan, at en Lallana kan få lov at spille kampen idag. Han burde som minimum have fået tre spilledages karantæne for sit overfald på en modstander i en reservekamp.

Jeg tror Southampton ligger godt til Liverpool. De har ikke for vane at pakke sig defensivt, men er heller ikke gode nok til at undgå at lave fejl i deres possession fodbold. Det tror jeg Liverpool kommer til at straffe med en byge af hurtige og effektive omstillinger.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar