LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Liverpool-kaptajn: Keita er en fantastisk spiller

| Premier League | 8 kommentarer
Liverpool-kaptajn: Keita er en fantastisk spiller
Foto: Getty Images

Infoboks

Tottenham - Liverpool
Champions League Slutspil (01/06)
bet365 3,80 3,50 1,95
NordicBet 4,25 3,60 1,97
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Liverpool-anfører Jordan Henderson er vild med sin midtbanemakker Naby Keita, som efter en svær tid er ved at kæmpe sig tilbage. Det siger han til Liverpool Echo.

Midtbanespilleren Jordan Henderson har stor fidus til sin holdkammerat Naby Keita, som kom til klubben fra RB Leipzig i sommer.

Keita har været inde og ude af holdet i efteråret, men han startede inde, da Liverpool onsdag slog Burnley med 3-1. Og Henderson kan lide, hvad han ser fra sin holdkammerat for tiden, siger han til Liverpool Echo. 

- Jeg synes, han startede rigtig godt, men så fik han en skade, som satte ham lidt tilbage, siger Henderson om Keitas start i klubben.  

- Man kan se, hvor god han er på bolden, og hvor naturligt det kommer til ham at føre bolden frem, hvilket er vigtigt for os. Jeg tror, at han bliver bedre og bedre, jo flere kampe han spiller. Men jeg synes allerede, man kan se, at han er en fantastisk spiller, siger kaptajnen.

Naby Keita er endnu ikke kommet på måltavlen for Liverpool i denne sæson.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

8 kommentarer

mofo72 07:01          
Hvis han holder sig skades fri og dermed i form, bliver han sindsyg god for Liverpool.
Clynedoc 07:22          
Der er lidt Iniesta over han når han løber rundt derinde. Små snævre driblinger, fantastisk blik for medspillere og et fremragende spark med begge ben.
Han har potentialet til at blive en af de allerbedste. Men det kræver selvfølgelig at Klopp også tror på ham
skovmand 07:40          
Klopp snakkede den mand op et år før han ankom til klubben, jeg er ikke et sekund i tvivl om at han tror fuldt ud på Keita´s evner!
Babs Salami 09:51          
Til den pris må man forvente, at Klopp ser en stor stjerne i ham. Når både Keita og Fabinho kommer helt op i gear og bliver spillet ordentligt ind på holdet, må Henderson nok betragtes som det svageste led på midtbanen og formentlig også kigge langt efter spilletid i de største kampe, men man må tage hatten af for hans ydmyghed, selvom han både er anfører og landsholdsspiller.
Poor Scouser Tommy 10:39          
Hendo er en holdspiller, der kun ønsker det bedste for Liverpool FC. Han kan godt se, at der er brug for at integrere en spiller som Keita på holdet, hvis Liverpool skal tage yderligere et step op.

At han samtidig er ærgerrig og selv ønsker at spille, er der næppe tvivl om. Men skal han spille en rolle i Liverpool fremadrettet bliver han formentlig nødt til at satse på en tilbagetrukket og kontrollerende rolle. Den kan jeg godt se ham udvikle sig i.

Hendo kan næppe konkurrere med spillere som Keita, Fabinho, Shaqiri, Ox og Milner om midtbanepositioner, hvor der skal leveres noget fremad banen. Om Lallana nogensinde kommer i form igen er nok tvivlsomt. Men i så fald er han også helt anderledes skarp i det kreative, hurtige og offensive spil.
Khankar 11:03          
Baseret på de seneste kampe med Hendo i opstillingen, er det tydeligt, at han klart er den svageste midtbanespiller i hierarkiet.
LazDad 14:05          
Henderson er altid stærk i de store kampe, hvor der skal knokles og Liverpool ikke skal skabe kampen i 90 minutter. Så der skal nok blive plads til ham.
Mod mindre hold, hvor Liverpool skal nedbryde en mur med 10 spillere i feltet, vil man altid foretrække kreative spillere som Keita, Oxlade, Shaqiri og lignende.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj