Luk

Liverpool med vigtig sejr: Vi blæste dem ud

| Champions League | 13 kommentarer

Der var underholdning for alle pengene, da Liverpool sikrede sig en 3-2-sejr over AC Milan i Champions League, hvor englænderne blæste gæsterne ud ad banen, fortæller Andy Robertson.

Liverpool og AC Milan leverede onsdag aften stor underholdning på Anfield, da englænderne vandt med 3-2 i et intenst opgør i Champions League.

Her lagde Jürgen Klopps tropper ud som lyn og torden, men gæsterne fra Milan formåede at vende kampen rundt på hovedet og førte derfor med 2-1 ved pausen.

Liverpool endte dog med de tre point, da først Mohamed Salah kunne udligne, inden anfører Jordan Henderson blev den store helt med et langskud fra distancen.

Det var en vigtig scoring for hjemmeholdet, da det ændrede kampen, fortæller Andy Robertson til BT Sport.

- Det var en af de kampe. Underholdende for de neutrale, og jeg er sikker på, at fansene herinde elskede det, da vi kom foran. Den første halve time blæste vi dem ud ad banen. 

- Vi blev derefter for sløset og holdt op med at gøre de ting, som vi gjorde rigtig godt. Vi lukkede dem ind i kampen igen og går ind til pausen og tænker 'hvordan har vi kunnet lade det her ske?'.

- Vi fik så et tidligt mål, og så hvilket mål af Hendo (Henderson, red.), og så var vi i stand til at holde kampen ud. 

- De havde ikke rigtig nogen chancer efter det, hvilket er virkelig glædeligt. Vi ved, hvor hård Champions League er, og hvor vigtigt det er at starte med tre point, udtaler Andy Robertson.

Liverpool topper nu Gruppe B i Champions League med tre point, da Atletico Madrid og FC Porto blot fik et point efter deres 0-0-kamp.


Af Raymund Nelausen

13 kommentarer

VIF57 06:50          
Blæste ud…I vandt med et mål.
D.B.R. © 06:54          
Men burde have vundet med 3-4 stykker.
D. Dean 07:14          
Når Liverpool satte tempo på, kunne Milan slet ikke følge med. Det må dog som Pool-fan bekymre, hvor let modstanderen kan spille sig igennem til chancer, når VVD ikke er starter i forsvaret.
This is Anfield 07:15          
Milan kunne have vundet kampen. Men ellers er jeg enig. Det lignede i perioder et overfald. Som Liverpool var dén del positiv at se. Det var så mindre positivt at man ikke fik scoret mere.
This is Anfield 07:21          
@Dean. Jeg var egentlig mest bekymret for midtbanen. Særligt Keita fyldte ingenting defensivt. Det lignede lidt at holdet havde så travlt med at skulle frem, at de glemte at modstanderen også kan score.
Slettet(351552210510) 07:23          
Matip bliver bare en verdensklasse CB når han spiller med Van Dijk, men uden, not so much. Det er bekymrende. Men jeg tror vi inden længe begynder at få spillet Konate ind sammen med Van Dijk, og så kan det blive godt.
Poor Scouser Tommy 10:25          
Det må dog som Pool-fan bekymre, hvor let modstanderen kan spille sig igennem til chancer, når VVD ikke er starter i forsvaret.
Man må også anerkende, når modstanderen spiller godt. Især Milans første mål var mere udtryk for fremragende omstillings- og kombinationsspil, end det var udtryk for dårligt forsvarsspil af Liverpool. På det andet mål kan man sige, at Liverpool burde være advaret - men igen godt og hurtigt omstillingsspil fra Milan, som ville bringe mange gode forsvar på glat is.
Lørdag 16. oktober