Luk

Liverpool-midt båret ud: Slap med et skrub

| Premier League | 30 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Aston Villa
Premier League (11/12)
Oddset 1,23 6,60 12,00
bet365 1,25 6,00 11,00

Liverpools Naby Keita er sluppet med et skrub, efter han i søndagens 5-0-sejr over Manchester United blev båret fra banen, James Milner meldes 

I søndagens kamp mellem Liverpool og Manchester United kastede Paul Pogba sig ned i en tackling og ramte Liverpools Naby Keita på skinnebenet.

Det så alvorligt ud for Keita, der måtte bæres fra banen, men det lader til, at han er sluppet med skrækken.

Det meddeler Liverpool-assistenten Pepijn Lijnders på klubbens hjemmeside, inden Liverpool onsdag møder Preston i pokalturneringen og siden møder Brighton i Premier League.

- Naby har fået sig et skrub på benet, og det vurderer vi på dag for dag. Men det ser godt ud, så det er rigtig godt, siger Lijnders.

I samme kamp måtte James Milner udgå med en muskelskade, som han meldes ude med til efter landskampene i november.

Liverpool håber at have Fabinho klar til lørdag mod Brighton, mens Thiago meldes ude indtil næste uge som minimum.


Af Jonas Dalgård

30 kommentarer

FalconLFC 13:16          
Godt
Kulling 13:17          
Dejligt at Keita slipper med skrækken. Det virker som om at han er ved at finde rytmen i Liverpool.
Kapslock 13:22          
Naby lad! Fantastisk kamp mod Man United og så er han målfarlig. Det har manglet på midtbanen i mange år, siden Stevie takkede af.

Feliz Naby lad! Feliz Naby lad!
KiksetIndspark 13:23          
Godt nok også en ulækker stempling. Håber Pogba får et par ekstra dage på tribunen.
Carra.23 13:23          
Gad vide om han er lidt følsom ham Naby, ala Sturridge. Mindes at have læst engang, at Suarez skulle tvinges af banen selv når han var skadet, mens Sturridge ikke kunne spille, hvis bare der var det mindste.
Vincent Gigante 13:29          
Gad vide om han er lidt følsom ham Naby, ala Sturridge
Med de to spilleres skade historik in mente, er det vel ikke så mærkeligt, at de to spillere passer ekstra meget på - og tager deres forholdsregler.

Suarez har også en psyke, gejst og vindermentalitet, som man ser hos danske få mennesker.

Nå, men godt, at det ikke står værre til med Keita. Han er for alvor begyndt at få gang i Liverpool karrieren. Han skal bygge på, bygge på og bygge på - så får vi den fantastiske spiller, vi så hos Leipzig.
Kapslock 13:30          
Gad vide om han er lidt følsom ham Naby, ala Sturridge. Mindes at have læst engang, at Suarez skulle tvinges af banen selv når han var skadet, mens Sturridge ikke kunne spille, hvis bare der var det mindste.
Har du læst Gerrards biograf? Her kommer han også ind på, at Sturridge ofte var skadet uden at være skadet skadet. Det var mentalt og af frygt. En slags placebo. Gerrard måtte af og til overtale ham til at spille, efter Studge havde meldt ud til Rodgers, at han ikke kunne. Lykkedes også Gerrard ofte tilmed. Det kan være, det er i Gerrards biografi, du har læst det, for det er hvert fald sandt.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december