Luk

Liverpool-midt om Pickford: Komplet idiotisk

| Premier League | 19 kommentarer

Infoboks

Brighton - Liverpool
Premier League (28/11)
Oddset 5,10 4,10 1,65
bet365 5,25 4,20 1,61

Liverpools Georginio Wijnaldum er ikke imponeret af den måde, som Everton-målmand Jordan Pickford tacklede Virgil van Dijk på i weekenden.

Liverpool-talismanen Virgil van Dijk er ude i en lang periode med en knæskade, som kræver operation, efter et sammenstød med Everton-målmanden Jordan Pickford i lørdagens Merseyside-derby.

Tirsdag blev Van Dijks holdkammerat, Georginio Wijnaldum, spurgt ind til hændelsen, og han har ikke meget tilovers for Everton-målmandens aktion. Han fortæller, at Liverpool-lejren er hårdt ramt og det på en anderledes måde en normalt.

- Først og fremmest er vi alle stadig knust. Det er anderledes end normalt. Den måde, det skete på, var rigtig hård for os, og jeg tror, at alle stadig har en rigtig dårlig følelse omkring det, siger Wijnaldum og fortsætter:

- Selvfølgelig, var vi vrede. Det var efter min mening en komplet idiotisk måde at gå ind i tacklingen på af Pickford. Jeg tror ikke, at han ville skade Virgil på den måde, men med sin måde at tackle på, bekymrede han sig ikke over, hvad der skete efter tacklingen.

Han var desuden også efter Everton, som han mener går over stregen i Merseyside-derbies generelt, og blandt andet fremhæver han Richarlisons tackling på Thiago, som blev vekslet til et rødt kort lørdag.

Han er ked af, at Pickford efterfølgende ikke er blevet straffet.

- Det gør det hårdere, at de ikke bliver straffet. I denne sag Pickford efter videogennemsyn.


Af Jonas Dalgård

19 kommentarer

Poor Scouser Tommy 08:37          
Pickford er en kæmpe klovn og generelt har derbyerne været til fare for Liverpool-spillernes helbred. Der er altid mindst 2-3 overtændte spillere på banen, der er ligeglade med modstanderne. Så kan det godt være, Gerrard også er gået over stregen nogle gange. Han var også overtændt i derbyerne nogle gange. Men med Everton er det en tydelig tendens.

Spiller de sådan igen, må Liverpool vel snart give igen af samme skuffe. Det er måske den eneste måde, Everton kan lære det på. James ude resten af sæsonen og en lunken undskyldning bagefter...

Et eller andet sted tror jeg, Gerrard havde en forebyggende effekt på Evertons voldsomme spil. Dengang vidste de, at en hensynsløs tackling kunne blive modsvaret af en ligeså hensynsløs tackling.

Men den bedste løsning vil klart være, at Everton-spillerne køler ned og tager hovedet med på banen. Til tider er det sommer spille mod vilde dyr.
Esbjerg - fan 08:42          
Ved ikke hvad han tænkte på lige der ??
Milanistar 08:44          
Nu er det jo ikke fordi, at Liverpool ikke selv råder over hårdføre spillere som af og til fuldstændigt taber hovedet. Robertson er et eksempel herpå, Gomez et andet.

Håbløse tacklinger skal aldrig forsvares, men Liverpool skriger godt nok meget op omkring den episode i lørdags. Det er ikke mere synd for Van Dijk og Thiago end for så mange andre spillere, der har prøvet lignende ting. Skader er en del af fodbold, og hvis man frygter for sit helbred, så må man spille skak i stedet for. Men som Klopp også selv har sagt, så skal dumme handlinger straffes, uanset hvem der begår dem.
NotYetUnknown 08:47          
Men nu snakker vi om denne kamp og ikke alle mulige andre eller andre spillere.

De 2 taklinger er begge karriere truende skader og har intet at gøre på en fodboldbane.

Men desværre er det Evertons eneste mulighed da de er mange niveauer under deres storebror og det vil de altid være.
Hasse1983 08:56          
Er det virkelig så slemt med de derbyer?
Jeg er enig i, at vi havde to grove episoder i lørdagens kamp, men ellers har de da været forholdsvis rolige indtil da.
Den seneste episode jeg husker var ham klovnen der skubbede Firmino ud over banden. Den slap han af mærkelige årsager også ustraffet fra.
Det er jo ikke sådan at spillere kampen igennem skal springe for livet. Everton har vel halset solidt efter Liverpool de sidste 30 år, og vil gerne slå storebror. Derfor dør man med støvlerne på, men det kan man godt med hårdt spil der ikke er svinsk.
Når kampe stikker af er det ofte to hold der puster til ilden i samme kamp.
Kan ikke huske en kamp hvor spillerne er gået på hinanden som man har set ned Chelsea, Arsenal og United gennem de sidste 20 år.
Dreamworkz 09:11          
Det er naturligvis en grim tackling - Og reglerne om, hvorvidt en spiller kan straffes for "foul play", hvis spilet ikke er i gang, kan selvfølgelig debatteres.

Men så skal Liverpool også slappe af igen. Pickford har alle dage været klodset, og det kommer til at se skidt ud, fordi han kommer for sent. Men han har 100% fokus på bolden - Det er tydeligt fordi, at han er dårlig til at time sit indgreb, og ikke fordi han bevidst går efter at skade Van Dijk.

Den uendelige tuden i pressen, når tingene ikke går sin vej, er så trættende - Og det gælder også den træner, som pt. sidder i sædet i den klub, jeg selv holder med.

Fodbold er unfair. Shit happens. Kom nu videre.
Brevklubben 09:18          
@Poor Scouser Tommy
Din bias er så voldsom, at indlægget ikke helt kan tages alvorligt.
Fredag 27. november
Torsdag 26. november