Luk

Liverpool og United delte i tam topkamp

| Premier League | 91 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Manchester United 0-0
Premier League

Liverpool og Manchester United spillede søndag 0-0 i et uforløst topbrag i Premier League i en kamp, hvor Alisson måtte afværge to store United-chancer.

Søndag var der topbrag i Premier League, da duksene Manchester United var på besøg hos forfølgerne Liverpool på Anfield.

Jordan Henderson og Fabinho udgjorde midterforsvaret for Liverpool, der fortsat måtte undvære Joel Matip, og så fik Xherdan Shaqiri chancen fra start for Jürgen Klopps tropper.

Hos Manchester United var både Victor Lindelöf og Anthony Martial blevet klar til søndagens kamp, og de startede derfor begge inde.

Første halvleg blev en intens, men særdeles chancefattig affære mellem de to storhold. Liverpool havde bolden klart mest, men det blev ikke til nogen store chancer i første halvleg.

Thiago og Xherdan Shaqiri havde nogle fine aktioner på bolden, og generelt virkede Liverpool til at være i et lille gear højere end United, men det kunne man altså ikke se på antallet af chancer eller scoringer.

Første halvlegs bedste forsøg tilfaldt desuden United, da formstærke Bruno Fernandes sendte et frispark snert forbi Alissons mål.

Det stod derfor 0-0 ved pausen, og det chancefattige kampbillede fortsatte efter pausen.

United kom dog fint ud til anden halvleg, og især Bruno Fernandes og Paul Pogba viste fine takter, selvom skarpheden ikke var der.

Efter en time fik Liverpool en god mulighed, da Roberto Firmino fandt Mohamed Salah, der i feltet sparkede på mål, men forsøget blev blokeret til hjørnespark.

United havde dog bedre fat i denne periode, og Pogba havde et hovedstød på mål, inden Bruno Fernandes fik en stor chance tæt under mål. Alisson diskede dog op med en refleksredning på United-stjernen.

Med 10 minutter igen forsøgte Thiago sig fra distancen, og her måtte David De Gea finde en redning frem for at afværge muligheden.

I slutningen af kampen var der optræk til giftige situationer i begge ender, og med syv minutter igen fik Pogba en kæmpe chance, da han var ganske fri i feltet, men igen var Alisson på plads og fandt en stor redning frem.

Der fik United altså tilbuddet, men greb ikke chancen, og topkampen endte derfor uforløst, 0-0.


Af Sara Margren
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts