Luk

Liverpool-profil: Henderson er årets spiller

| Premier League | 20 kommentarer

Infoboks

Liverpool - West Ham
Premier League (24/02)
bet365 1,16 8,00 15,00
NordicBet 1,16 8,80 22,00
Oddset 1,15 8,20 18,00
YouBet 1,16 8,50 19,00

Andy Robertson mener, at Liverpool-anfører Jordan Henderson bør vinde prisen som årets spiller i Premier League efter den suveræne sæson, klubben har gang i.

Liverpool stormer mod klubbens første engelske mesterskab i 30 år og har hidtil hentet vanvittige 73 point af 75 mulige i Premier League.

Derfor er det ikke utænkeligt, at flere Liverpool-spillere kommer på tale i forhold til prisen som årets spiller i Premier League, og spørger man backen Andy Robertson, bør Jordan Henderson vinde.

- I mine øjne er han den førende kandidat til at blive årets spiller. De gange, vi har haft problemer i denne sæson, er 'Hendo' gået forrest.

- Han har sikret, at vi ikke har sløset, og han har bidraget med nogle virkelig vigtige mål og assists. Måske gik hans præstationer i starten af sæsonen lidt under radaren, men som sæsonen er gået, har han ikke rigtig haft en dårlig kamp.

- Man sætter virkelig pris på ham, når man træner med ham hver dag, og i dette land er han ikke blevet værdsat nok, siger Andy Robertson til Sky Sports.

29-årige Jordan Henderson har spillet 24 Premier League-kampe i sæsonen med tre mål og fire oplæg til følge.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

TheOneAndTwo 18:34          
Sikke noget vrøvl. Han er laaaangt fra årets spiller. Dagens joke hahah..
Sønderjyde 18:41          
Hvem mener du så det skal være?
kanmandet 18:45          
Ja, sikke noget vrøvl. Nærmest alle bookmakere har ham som favorit på nuværende tidspunkt. Tror ikke de har fingeren på pulsen.
Fortsætter han den imponerende form så vinder han mega fortjent kåringen som årets spiller.
TheGaffer 18:51          
Hendo har svaret alle kritikkerne. Om han er årets spiller ved jeg ikke, men han er blevet ekstremt værdifuld for Liverpool på og uden for banen.
MartinHerold 19:30          
Det er lidt sært, for han er på ingen måde iøjnefaldende. Man kan sagtens være vigtig, men jeg synes da ikke i de kampe jeg har set han skiller sig nævneværdigt ud.
Mulleals 19:55          
Total uenig, det bør da på ingen måde være ham, manden total uden teknik. Det skal selvfølgelig være en Liverpool spiller, efter min mening bør det blive Trent, han er bare for vanvittig..
Brevklubben 20:00          
Der er utroligt mange følelser blandet ind i dette. Der er rigtig mange, der håber på, at Pool vinder deres første mesterskab i en menneskealder. Fred være med det. Skulle det ske, hvilket virker meget sandsynligt, er bookmakerne selvfølgelig ikke blinde for, at Henderson, som den arketypiske, engelske spiller, han er, vil blive hyldet for netop dette, samt at han var anfører for holdet, da det endelig lykkes for dem at vinde mesterskabet. Ja, han er vigtig for holdet, på og uden for banen, og hvis det regnes med i forhold til en spillers kvalitet, står han stærkt. For sin fodboldkunnen alene, ikke særligt stærkt.
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar