Luk

Liverpool slog United i vanvittig målfest

| Premier League | 152 kommentarer

Liverpool tog en voldsom 4-2-sejr på udebane mod Manchester United i Premier League, da de to hold mødtes i deres udskudte kamp fra 2. maj. Sejren sender Liverpool op på femtepladsen.

Liverpool kunne spille sig tættere på Champions League-pladserne i Premier League, hvis det blev til en sejr på udebane mod Manchester United, der inden kampen var på andenpladsen.

Opgøret skulle oprindeligt have været spillet 2. maj, men massive fanprotester fik dengang udskudt opgøret. Torsdag aften var der så igen protester foran Old Trafford, men kampen blev alligevel spillet.

Og United var tæt på at komme foran allerede efter fem minutter, da Alisson sparkede en bold ud i fødderne på Edinson Cavani. 

Angriberen fik dog ikke ordentlig kontrol over bolden, hvorfor afslutningen gik forbi mål. 

Kort efter havde Bruno Fernandes mere held i støvlerne, da han forsøgte sig med en afslutning i højre side af feltet. Afslutningen røg hen til Nathaniel Phillips, der kun kunne sætte benet på bolden, inden den strøg i eget net. 

Efter en halv time var Liverpool så tæt på en udligning, da Eric Bailly satte en tackling ind på Phillips i United-feltet, som gav et straffespark til gæsterne. 

Et VAR-gennemsyn betød dog, at straffesparket blev annulleret, men kort efter fik Liverpool alligevel scoret, da et hjørnespark endte med en aflevering til Diogo Jota på kanten af det lille felt, hvor portugiseren kunne sende bolden i mål med hælen.

Så lignede det, at de to hold skulle gå til pause med 1-1 på tavlen, men i første halvlegs overtid sendte Trent Alexander-Arnold et præcist frispark mod bagerste stolpe, hvor Roberto Firmino dukkede op og headede gæsterne i front.

Kort efter pausen var Firmino igen på spil, da en afslutning fra Alexander-Arnold gav en ripost i feltet, som brasilianeren kom først på, og så stod det 3-1 til Liverpool.

Liverpool var også tæt på at bringe sig yderligere foran efter en times spil, da Diogo Jota sparkede på stolpen, men heldet var med United. 

Kort efter blev Marcus Rashford sendt i dybden på en aflevering fra Edinson Cavani, og angriberen var sikker i duellen med Alisson, da afslutningen blev sendt sikkert forbi målmanden til 2-3.

Minuttet efter var United tæt på en udligning, da Mason Greenwood fik en afslutning reddet på stregen, men Liverpool-forsvaret fik afværget truslen.

I stedet blev United straffet i overtiden, da Mohamed Salah kom alene mod mål i en omstilling, som egypteren uden problemer sendte i mål til slutresultatet 4-2.

Med sejren rykker Liverpool op på femtepladsen i Premier League med 60 point. Der er fire point op til Chelsea på fjerdepladsen, som giver adgang til Champions League, og Liverpool har endda spillet en kamp færre.


Af Krister Olsen
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni