LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Liverpool vendte truende nederlag til sejr

| Premier League | 15 kommentarer
Liverpool vendte truende nederlag til sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Fulham - Leicester 1-1
Premier League
42' 1-0 Aboubakar Kamara
74' 1-1 James Maddison
Burnley - Liverpool 1-3
Premier League
54' 1-0 Jack Cork
62' 1-1 James Milner
69' 1-2 Roberto Firmino
90' 1-3 Xherdan Shaqiri
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Liverpool var bagud mod Burnley, men på mål af James Milner, Roberto Firmino og Xherdan Shaqiri kom de tilbage og snuppede en 3-1-sejr. Fulham og Leicester delte.

Liverpool vandt i seneste spillerunde 1-0 over rivalerne fra Everton efter et dramatisk mål af Divock Origi dybt inde i kampens overtid.

Netop Origi havde Jürgen Klopp fundet plads til i startopstillingen, da Liverpool onsdag aften mødte Burnley på udebane. Klopp skiftede på syv pladser i forhold til derbyet.

Midt i første halvleg måtte Liverpool-profilen Joe Gomez lade sig udskifte med en skade og han blev erstattet af Trent Alexander-Arnold.

Burnley havde ikke bolden meget, men havde held til at presse gæsterne godt og holde dem fra de helt store chancer. Stillingen var derfor 0-0 ved pausen.

Naby Keita sendte i anden halvleg en afslutning mod mål, men midtbanespilleren blev afvist af stolpen.

I stedet chokerede hjemmeholdet så Liverpool ved at komme på 1-0. Alisson Becker kunne ikke holde en afslutning og så kunne Jack Cork følge op og sende bolden ind bag brasilianeren.

Nu blev det endnu sværere for Klopps tropper, der kæmpede med at få spillet til at hænge sammen og gå hurtigt nok mod godt organiserede Burnley.

Men Liverpool svarede hurtigt igen. Origi lagde bolden af til James Milner, da fra buen på feltet trykkede af og med en fladt og præcist spark gjorde det til 1-1.

Kampen blev vendt helt på hovedet efter en Liverpool-dødbold. Den blev sendt ind i feltet, hvor Virgil van Dijk ved bagerste stolpe kom glidende og lagde bolden perfekt ind foran mål, hvor Roberto Firmino bare skulle sætte foden på.

I kampens tillægstid fandt Mohamed Salah holdkammeraten Xherdan Shaqiri og han lukkede og slukkede endegyldigt med scoringen til slutresultatet 3-1 til Liverpool. De var bagud, men vendte et truende nederlag til sejr.

Andetsteds havde Fulham besøg af Leicester, som naturligvis havde Kasper Schmeichel på mål. Hjemmeholdet kom tidligt foran, men i anden halvleg fik James Maddison udlignet til slutresultatet 1-1.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj