Luk

Lloris: Tottenham har ikke sat præg på CL

| Champions League | 13 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Watford
Premier League (19/10)
bet365 1,40 5,00 7,50
NordicBet 1,44 5,10 7,60
Oddset 1,42 4,80 7,00

Tottenham-målmanden Hugo Lloris mener ikke, at Tottenham er en klub, som har sat sit præg på Champions League-turneringen trods sidste sæsons finaledeltagelse.

Siger man Champions League, så siger man ikke Tottenham. Det mener klubbens franske målmand Hugo Lloris i hvert fald, fortæller han på et pressemøde forud for Spurs' første kamp i denne CL-sæson.

- Jeg tror – med ydmyghed – at der nogen klubber, som har en profil til at vinde Champions League hver sæson. Historisk og med det talent, som de har i deres trupper. 

- De har sat deres præg på turneringen, og det er ikke tilfældet for Tottenham, siger Hugo Lloris, selvom Tottenham i sidste sæson kom i CL-finalen.

- Men som vi så sidste år, så er alt muligt, hvis man tror på det, har talentet og disciplinen, så hvorfor skulle vi ikke komme tilbage igen.

- Men det er klart, vi har en andre profil end klubber som Juventus, Barcelona, Real Madrid og Bayern Munchen – den slags klubber.

Tottenham møder onsdag aften Olympiakos i Grækenland.


Af Jonas Dalgård

13 kommentarer

Ihlow 11:29          
Men det er klart, vi har en andre profil end klubber som Juventus, Barcelona, Real Madrid og Bayern Munchen – den slags klubber.
Han kunne også have nævnt Ajax, som har vundet turneringen fire gange, og som hans klub på usportslig vis stjal finalepladsen fra sidste år. Målmandens ydmyge udtalelse må være et udtryk for dårlig samvittighed over det skammelige tyveri sidste år.
keane10 11:45          
Hvordan stjal de på usportsligvis finale pladsen fra Ajax? Jeg husker da Tottenhams mål som helt regulære og ikke store kontroversielle dommerfejl mod Ajax.

Selvfølgelig kan Ajax ikke nævnes som en klub, som kan vinde og sætte præg på CL hver sæson. Hvorlænge er det lige siden Ajax har gjort det godt i CL før sidste sæson. Klart for nogle årtier tilbage, da økonomi havde mindre betydning lå Ajax ofte godt til.
Dalle85 12:00          
Usportslig vis.

det var da noget af det dummeste..
Ihlow 12:44          
Det usportslige består bl.a. i, at de fik presset 7 minutters tillægstid ud af dommeren, i en halvleg uden nævneværdige spilstop.

Nej, det er kun to årtier siden. Så sent som i 1995 vandt Ajax CL. Og de deltog i kraft af, at de havde vundet den hjemlige liga. Hvornår har Tottenham sidst kvalificeret sig til mesterholdenes turnering ved rent faktisk at vinde det nationale mesterskab? Dér kan man tale om, at vi skal flere årtier tilbage.
keane10 13:01          
Okay, det usportslige består i at dommeren syntes der skulle lægges et par minutter mere til end dy syntes :D Scorede Tottenham så ikke også i 94 eller 95 minut? Så de sidste par minutter havde Ajax så på usportsligvis til at bringe sig foran igen ;-)

Har aldrig påstået at Tottenham skal regnes blandt de klubber, det vil jo være helt tåbeligt.
keane10 13:23          
Fair nok, du har rettet i dit første indlæg og fjernet "usportslige", hvilket også var ret upassende. Men helt sikkert point for at rette din lidt uheldige formulering.
Lezcano 13:26          
Han kunne også have nævnt Ajax, som har vundet turneringen fire gange, og som hans klub på usportslig vis stjal finalepladsen fra sidste år. Målmandens ydmyge udtalelse må være et udtryk for dårlig samvittighed over det skammelige tyveri sidste år.
Hahahaha wow
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober