LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lobotka og Hamsik skød Slovakiet til tops

| EM | 0 kommentarer
Lobotka og Hamsik skød Slovakiet til tops
Foto: Getty Images

Slovakiet tævede Aserbajdsjan med 5-1 i EM-kvalifikationens Gruppe E, blandt andet på scoringer af Stanislav Lobotka og Marek Hamsik.

Slovakiet tørnede tirsdag aften sammen med Aserbajdsjan i EM-kvalifikationens Gruppe E, og Marek Hamsik og co. kunne med en sejr spille sig på førstepladsen – a point med Ungarn og Kroatien.

FC Københavns Denis Vavro startede inde sammen med den tidligere FC Nordsjælland-profil Stanislav Lobotka og Newcastle-målmand Martin Dubravka, der tidligere har været et smut forbi Esbjerg.

AaB's Pavol Safranko indtog bænken sammen med blandt andre den tidligere FCK'er Jan Gregus.

Stanislav Lobotka skulle blot bruge otte minutter på at bringe Slovakiet i front. Celta Vigo-spilleren tog en glimrende dribletur i dybden og hamrede bolden ind fra kanten af feltet til 1-0.

Juraj Kucka øgede til 2-0 efter en halv time direkte på frispark, inden Sheydaev kort efter reducerede, da han tyrede bolden op i nettaget efter et par fine træk ind i feltet.

Marek Hamsik sørgede for 3-1 minutter efter, da han krøllede bolden op i krydset fra kanten af feltet, og det var også stillingen ved pausen efter en målrig og underholdende første halvleg.

Hamsik øgede til 4-1 efter knap en time, da han sparkede kuglen ind fra kanten af feltet, og slovakkerne pressede på for flere mål.

David Hancko blev spillet fri kort før tid og trillede bolden ind til 5-1, der blev kampens resultat.

Slovakiet stryger dermed til tops i Gruppe E med seks point for tre kampe og en bedre målscore end Ungarn og Kroatien.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 16. juni