Luk

Lodberg har ikke planlagt efter cheftræner-job

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Lodberg har ikke planlagt efter cheftræner-job
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,00 3,40 2,30
NordicBet 2,85 3,35 2,40
Oddset 2,95 3,30 2,45

Niels Lodberg føler sig ikke klædt på til en cheftræner-tjans endnu, og han er glad for at være i SønderjyskE, hvor han fortsat udvikler sig, siger han til Horsens Folkeblad.

38-årige Niels Lodberg har været assistenttræner i SønderjyskE siden sommeren 2017, og inden da nåede han et halvandet år i samme rolle i Horsens.

Men man skal ikke forvente at se Lodberg i en cheftræner-rolle lige foreløbig, siger han til Horsens Folkeblad.

- Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg ikke skal være cheftræner, men jeg har ikke lagt en karriereplan, der siger noget om, at jeg skal være cheftræner på et bestemt tidspunkt.

- Det er umuligt at sige noget om, hvad der sker i fremtiden, siger han til Horsens Folkeblad og understreger, at han er glad for at udvikle sig i SønderjyskE lige nu.

Den tidligere Horsens-angriber føler sig heller ikke klar, hvis et bud skulle komme i den nærmeste fremtid.

- Det handler også om at føle, man er klædt på til et job som cheftræner, hvis man på et tidspunkt får det tilbud, og der kan jeg roligt sige, at jeg ikke er endnu.

Niels Lodberg har indtil videre UEFA A-licens som træner. For at være cheftræner i Superligaen kræver det en UEFA Pro-licens. Det er dog muligt at opnå dispensation, hvis man er optaget på uddannelsen eller i gang med at tage den.

Lodberg fik i december 2016 sin A-licens, og ifølge DBU's hjemmeside skal der som udgangspunkt gå tre år fra man har fået sin A-licens, til man kan tage PRO-licensen. 


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september