LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lønstrup: Ingen er garanteret en startplads

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Lønstrup: Ingen er garanteret en startplads
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Roskilde - Fremad Amager
NordicBet Liga (21/04)
bet365 2,00 3,40 3,80
Oddset 1,97 3,50 3,75

Se AC Horsens - Vejle

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
FC Roskilde har klaret sig glimrende de seneste uger uden en række stamspillere, og Christian Lønstrup garanterer ingen startpladser på holdet, når alle er klar igen.

Efter en elendig start på sæsonen har FC Roskilde slået hårdt tilbage, da de seneste to kampe i 1. division er endt med en 3-1-sejr over topholdet Viborg og efterfølgende en 7-1-triumf mod FC Fredericia.

I alle tre kampe har Roskilde været uden det sædvanlige førstevalg i buret, Frederik Schram, mens andre stamspillere missede kampen i Fredericia.

Cheftræner Christian Lønstrup understreger, at der ikke er garantier for en startplads på holdet, når spillerne er klar igen, da holdet har klaret sig så godt i fraværet af spillerne.

- Frederik Schram var småskadet og småsyg, og derfor har Jannich Storch stået i stedet, og han har gjort det rigtig fint, siger Lønstrup til bold.dk.

- Jeg har den holdning, at hvis en spiller træner godt, leverer i kampene og er med til at hente point, så skal han også spille.

- Det er ikke kun på målmandsposten, der er sket lidt. I kampen i Fredericia manglede vi Nicklas Halse, som ellers har været en af vores bedste spillere, og vi manglede anfører Stefan Hansen, og der vandt vi 7-1.

- Der er derfor ved at være rigtig meget kamp om pladserne, også på målmandsposten, og der er ikke nogen, der er garanteret noget. Det er med til at styrke vores træningsmiljø.

- Inden jeg kom til klubben, havde holdet hentet tre point i otte kampe, så jeg er selvfølgelig berettiget til at skifte så meget ud på holdet, som jeg har lyst til. Spillerne må jo vise mig, at de skal spille den næste kamp, påpeger Lønstrup over for bold.dk.

FC Roskilde møder søndag HB Køge på hjemmebane.

mikkel@bold.dkSe AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april