Luk

Luk

Lønstrup om 2. div-topdrama: Vi er lidt shaky

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Hillerød-manager Christian Lønstrup siger til bold.dk, at holdet er lidt shaky. Lørdag venter der et topbrag mod Thisted i 2. division, hvor kun et point skiller dem.

Der er stort 2. divisionsbrag på menuen, når rækkens nummer to og tre Hillerød og Thisted lørdag krydser klinger i Hillerød. 

Hillerød har i længere tid siddet solidt på andenpladsen, men med tre nederlag ud af fire mulige i oprykningspillet har Lønstrup og co. åbnet kampen om andenpladsen. 

Lige nu er Lønstrup og co. et point foran Thisted inden lørdagens opgør. 

Hillerød-manager Christian Lønstrup kan godt mærke, at det spidser til, og han siger til bold.dk, at han har kunnet mærke lidt nervøsitet hos spillerne i oprykningsspillet. 

Det skal klubben gerne kunne håndtere i top-dramaet mod Thisted.

- Thisted er lidt den samme størrelse som Næstved. Det er nogle dygtige spillere, der har spillet på højere niveau, og det er en god størrelse med god fysik, og de er gode til at forsvare sig. De har nogle, der kan afgøre kampene. Deres bundniveau er forholdsvist højt, siger Christian Lønstrup til bold.dk og tilføjer:

- Det skal vi kigge på i forhold til, hvordan vi skal starte op. Vi er dog også ramt mentalt, da vi har fået nogle små nedsmeltninger undervejs, og mange af de mål, som vi har indkasseret, er ikke rigtig noget, som man kan træne sig til. Det er nogle simple ting. Med en bold i længderetningen, hvor man ikke angriber den, og et hjørnespark, hvor man ikke får slået bolden rigtigt.

- Det er ikke sådan, at vi sejler rundt, men det er som om, at vi er lidt ramt på selvtilliden, og tingene kommer tættere og tættere og bliver virkelighed, også i forhold til presset. Vi har ret meget at tabe i øjeblikket. Det har vi ikke haft, siden jeg kom til, og det er begyndt at sætte sig i hovederne. Hvis vi ikke håndterer det, så er det bare sådan, det er. 

- Hvis vi ikke gør det bedre i slutspillet, så har vi heller ikke noget at gøre i 1. division ret beset i forhold til niveau, så det er meget interessant for mig at se, hvordan vi agerer i sådan nogle kampe, hvor der er noget på spil, og der er mange tilskuere, hvor alle dueller bliver afgjort specielt mod de bedste hold. 

- Jeg ved ikke, hvor mange spillere der slår i banen og ikke tør være en del af det, så vi er lidt shaky, men det må vi prøve at ændre på.

Selvom holdet har vist svaghedstegn, så tror manageren på, at Hillerød kan bide skeer med Thisted. 

- Der er en mulighed for at slå Thisted. Det er ikke sådan, at vi ikke har chancer mod dem, og det skal vi. 

Der kan komme sol over byen

I den seneste kamp tabte Hillerød til Næstved, mens det også er blevet til nederlag mod AB og HIK i oprykningspillet. Det eneste vundne kamp i oprykningsspillet indtil nu har været mod B.93 på hjemmebane. 

Lønstrup havde regnet med, at mandskabet ville tabe til Næstved, og han påpeger i stedet for, at kampene mod B.93 og Thisted, der er nærmeste forfølgere til andenpladsen, er nøglekampe.

- Kampen er blevet endnu vigtigere end før. Hvis jeg skal sammenligne Næstved og Thisted, så har Thisted hele tiden været et kardinalpunkt for os, fordi vi er godt klar over, at Næstved vinder den her række, og det var vi også inden vores kamp mod dem. Vi skal forholde os til B.93 og Thisted under os. B.93 vandt vi over senest, og Thisted er så kommet tættere på os. 

- Jeg havde egentlig kalkuleret med, at vi ville tabe i Næstved, og det er, hvad der sker, og jeg havde også regnet med, at Thisted ville slå AB. Så jeg er ikke synderligt overrasket over, at de kun er et point efter, men vi skal passende prøve at ordne dem på lørdag. Det ligger stadig i vores hænder, selvom det begynder at være rimelig tæt. 

Hvordan ser du på jeres form i forhold til Thisteds?

- Deres form er meget bedre end vores. Jeg tror, at de har vundet tre og spillet en uafgjort ud af de fire første kampe i oprykningsspillet. Vi har vundet én og tabt tre. Så de er bedre stillet, end vi er, men vi spiller på hjemmebane, og vi har haft ret gode statistikker på hjemmebane hele året. 

- Jeg tror også, at vi vandt over dem senest på hjemmebane i grundspillet (5-1-sejr til Hillerød, red.). Man kan sige, at hvis man skal vælge nogle kampe, der er bedre at tabe end andre i det her slutspil, så må vi godt tabe til HIK, AB og Næstved og helst ikke tabe til Thisted og B.93, fordi de ligger lige efter os. Så hvis jeg skal prøve at se positivt på det, så er vi jo stadig med, hvor vi selv kan bestemme det. 

- Det er klart, at vi har ligget et ret godt sted med en syv-otte point ned til dem, og nu er de pludselig ét point efter os. Det begynder at komme tættere og tættere, og vi kan ikke håbe på, at de andre klubber hjælper os undervejs. Nu bliver vi selv nødt til at træde i karakter. Lørdagens kamp kan være tæt på at definere rigtig mange ting. Thisted skal også møde Næstved. 

- Hvis vi rammer noget i de næste par kampe, og Thisted ikke rammer noget, så er der pludselig sol over byen. Hvis det går den anden vej, må vi forholde os lidt til det, siger Christian Lønstrup til bold.dk. 

Der resterer seks runder af oprykningsspillet i 2. division. Næstved fører med hele 11 og 12 point ned til Hillerød og Thisted i toppen af rækken. 


Af Anders Jensen
Torsdag 26. maj
Onsdag 25. maj
FCM har stadig billetter: Der er voldsomt langt
16:26
Officielt: Van Bommel erstatter Priske i Antwerp
16:25
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:24
Medie: Bodø/Glimt viser interesse for Thorup
16:22
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:21
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:21
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:18
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:17
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:17
SV:Kent N. nægter at støtte FCM i pokalfinalen
16:17
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
16:16
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:14
Brabrand tog tre vigtige point i Middelfart
16:13
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
16:12
Avis: Dembele har igen afvist Barca-tilbud
16:09
Begge anførere bænket til pokalfinalen
16:09
Avis: Dembele har igen afvist Barca-tilbud
16:09
Tchouameni: Kan lide Real Madrid og LFC
16:06
FCM har stadig billetter: Der er voldsomt langt
16:04
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:04
Resultater - Pokalturneringen
16:04
Frank Lampard: Coleman er en legende
16:03
OB savner Parken - FCM bifalder Brøndby
16:02
LIVE: FCM og OB dyster om pokaltitel
16:01
Skarpe Al-Atlassi sikrede Hillerød livsvigtig sejr
15:56