LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lønstrup: Palace-kamp er klubbens største

| Træningskampe | 11 kommentarer
Lønstrup: Palace-kamp er klubbens største
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

Viborg - FC Helsingør
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,75 3,60 4,75
NordicBet 1,80 3,55 4,30
Oddset 1,72 3,65 4,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Christian Lønstrup anser aftenens træningskamp mod Crystal Palace som den største i klubbens historie, selvom FC Helsingør i fjor havde besøg af hold som Brøndby og FC København.

FC Helsingør fik blot en enkelt sæson i Superligaen i denne omgang, da nordsjællænderne efter to tætte kampe måtte se sig besejret af Silkeborg, der senere tog samme tur ud af landets bedste række.

Cheftræner Christian Lønstrup proklamerede gennem hele sæsonen, at klubben kalkulerede med en retur til 1. division, men han erkender samtidig, at måden hvorpå nedrykningen fandt sted gjorde mere ondt end forventet.

- Det har set fint ud her i opstarten, hvor vi udover at have fokus på den fysiske del, også lige har skulle bruge lidt tid på at komme os mentalt over nedrykningen i sidste øjeblik. 

- Det var hårdt lige i momentet, men så har vi også prøvet det med, og nu drejer det sig om den nye sæson, som vi glæder os enormt meget til, siger han til bold.dk.

Christian Lønstrup og resten af truppen står dog foran en bemærkelsesværdig kamp inden bolden på ny ruller i 1. division.

- I første omgang har vi dog en træningskamp mod Crystal Palace, som vel nok bliver klubbens største nogensinde. Også større end de Superliga-kampe vi spillede i forrige sæson mod Brøndby og FCK eksempelvis.

- Det kræver ikke mere end et hurtigt kig på deres hjemmeside før det går op for én, hvor stor en klub og hvor mange stjernespillere de egentlig er i besiddelse af.

- Jeg forventer ikke, at vi ændrer otte-ti mand i pausen og at det bliver sådan en typisk sommerkamp. Hvis de kommer med mange af deres stjerne, så har vi tænkt os at give dem kamp til stregen.

- Jeg kender Roy (Hodgson, red.) fra vores tid i FC København, hvor han var træner, så det bliver også et dejligt gensyn. Samtidig er det vores næstsidste testkamp, så jeg skal også bruge kampen på at komme et stykke tættere på min startellever, afslutter han.

FC Helsingør indleder den nye sæson i 1. division søndag d. 29. juli, når Fremad Amager kommer på besøg.

kenneth@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

11 kommentarer

1970 11:24          
En træningskamp kan vel aldrig rigtig blive klubbens største kamp, for der er ingenting på spil og resultatet har for ingen af holdene nogen betydning. Det kan blive den største oplevelse, og det måske mest for spillerne, men aldrig den største kamp i klubbens historie. Når alt kommer til alt, så er det jo nok bare en strid om ord .....
salling23 11:35          
Lam kommentar i brødteksten.
Selvfølgelig er Crystal Palace større ende BIF og FCK
Forevergreen69 13:03          
Playoff kampene imod Viborg i forrige sæson, må vel i sagens natur være de største i klubbens historie, efterfulgt af playoff kampene imod Silkeborg sidste sæson.
Crystal Palace er muligvis den største klub de har mødt, men en træningskamp kan aldrig blive det største, om de så havde mødt Bayern, PSG, Real Madrid, Juventus, eller Manchester City.
AaBager 13:23          
De skal I sgu da ikke bestemme. Det er vel klubbens egen vurdering, der tæller her.
Solid Bold 13:57          
Vildt at en 1.divisions klub som Helsingør kan tiltrække en klub som Palace til en træningskamp.

Kan godt blive lidt misundelig som FCM fan at den stærkeste modstand vi har mødt til vores forberedelser er AZ Alkmaar og Malmø.
Nogle af FCN´s & BIF´s modstander har også været af høj kvalitet.
Man skal selvfølgelig også få tanket lidt selvtillid som spilstyrende mod svagere modstand, men synes at få testet mod en stærkere modstander hvor man blir udfordret er bedre.. især når vi har så stor en trup & skal i Europa og sådan.
Forevergreen69 14:44          
@AaBager

Jamen det skal klubben da selvfølgelig have lov til, men hvis de virkelig mener det, er det da en falliterklæring af de helt store, og et kæmpe signal om manglende sportslige ambitioner. Jeg ville som fan (eller spiller) føle mig pisset op og ned ad ryggen.
Brøndbymanden fra Helsingør 15:09          
Syntes også det er noget pjat at kalde det den største kamp, største modstander måske, men største kamp skal der vel pr definition være noget på spil og tilskuermæssigt er vi også langt fra.
Husker da også at vi i 2008 som Elite3000 mødte Zenit lige efter de havde vundet Europa League og vi lå i Danmarks serien. Samt Ipswich og Wigan har vi også mødt mens de havde status som Premier League hold.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts