LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lønstrup prioriterer ligaen over pokalen

| bold.nyt | 0 kommentarer
Lønstrup prioriterer ligaen over pokalen
Foto: Getty Images

FC Helsingør-træner Christian Lønstrup prioriterer ligaen over pokalturneringen og vil blandt andet bruge turneringen til at teste periferi-spillere af. 

Onsdag vandt FC Helsingør 2-0 over 2. divisionsklubben Slagelse B&I i pokalturneringen.

FC Helsingør havde valgt at skifte en del ud i startopstillingen til kampen, og cheftræner Christian Lønstrup er fint tilfreds med det, han så fra sit hold.

- Det var en grundig indsats. Det var lidt shaky i starten af både første og anden halvleg, men vi fik sat spillet, specielt i første halvleg, siger han til bold.dk.

- Jeg synes, vi så lidt for nonchalant ud i anden halvleg, og Slagelse skulle jo reagere på, at de var bagud. I de første 10 minutter af anden halvleg var vi trykket lidt, og så fik vi sat tingene, men fik desværre ikke scoret på vores omstillinger.

- Men en god kamp, og jeg så mange af de nye unge, som så spændende ud.

Christian Lønstrup roser i samme ombæring spillere som Carl Lange og Sebastian Elvang for gode præstationer.

Søndag møder FC Helsingør Viborg i 1. division, og det var en del af forklaringen på de mange udskiftninger på holdet i pokalkampen.

- Men det var også for at se mange af de nye, vi havde fået ind. Hvis de skal blive bedre, skal de jo også spille. Sådan prioriterer vi altid i pokalen. For os er ligaen den vigtigste, men det er i pokalen og i reservekampene, vi ser, hvor langt de unge er nået.

- Pokalen har aldrig samme prioritet som ligaen, men vi prøver at gå så langt som muligt, og jeg prøver at stille det, jeg vurderer, er det stærkeste hold, i forhold til hvordan det ser ud i ligaen

Carl Lange og Frederik Roepsdorff scorede målene for FC Helsingør i sejren over Slagelse.

Henning Andersen / anton@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj