LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lønstrup roser offensive momenter mod FCK

| Superligaen | 0 kommentarer
Lønstrup roser offensive momenter mod FCK
Foto: Getty Images
Helsingør-træner Christian Lønstrup var trods nederlaget til FCK meget tilfreds med det offensive udtryk, som holdet fik vist i Parken. 

FC Helsingør var inden seneste spillerunde dét hold i Superligaen, der havde scoret færrest mål i denne sæson. Mandag fik oprykkerne dog scoret hele tre gange i udekampen mod FCK, der dog blev tabt med 4-3.

Cheftræner Christian Lønstrup var bestemt ikke tilfreds med holdets defensive præstation, men til gengæld glædede han sig over det offensive udtryk, hvor holdet for første gang i sæsonen scorede tre mål.

- Vi gav igen tre mål væk ud af ingenting, og det var unødvendigt, men sådan er det, når man møder FCK. Jeg var især ikke tilfreds med, at vi blev taget på nogle omstillinger i første halvleg.

- Der er selvfølgelig flere ting, som vi skal analysere på i forhold til de mål, som vi indkasserede, men vi fik skabt meget offensivt, som vi også har haft svært ved.

- Vi snakker tit om, at vi ikke scorer nok mål, og at vi mangler power, men mod FCK rørte Adnan Mohammed pludselig på sig, Matheus og Douglas gjorde det godt, og Nicolas Mortensen fik scoret to, siger han til bold.dk. 

Særligt i anden halvleg leverede Helsingør en flot præstation i mandagens kamp, hvor gæsterne vendte 1-3 til 3-3 inden Federico Santander i tillægstiden afgjorde opgøret, hvilket ifølge Lønstrup er symptomatisk, når modstanderen hedder FCK.

- Da vi fik plads til at spille, kunne vi skabe noget mere, og så fik vi mere tyngde fremme på banen, hvor der plads på både midten, kanterne og helt fremme.

- Vi kunne godt se, at deres keeper ikke var helt klar til Superliga-fodbold, og derfor sendte vi nogle bolde ned i bagrummet, hvor Lüftner og Vavro også nogle gange viser sig usikre. 

- Med lidt held havde vi vundet den kamp. I stedet viste vi lidt ubeslutsomhed en enkelt gang, og så lå bolden i kassen til sidst, og det var symptomatisk for, hvem vi spillede i mod, siger han.

 Med nederlaget er FC Helsingør fortsat sidst i Superligaen, hvor der resterer en enkelt runde af grundspillet. 
 
bold@bold.dk

Se Chelsea - Manchester United Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 18. februar
Søndag 17. februar