LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lønstrup: Spillerne er ved at knække kurven

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Lønstrup: Spillerne er ved at knække kurven
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Roskilde - Hvidovre
NordicBet Liga (28/04)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,95 3,70 3,50
Oddset 2,00 3,65 3,50

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
FC Roskilde-træner Christian Lønstrup mærker ny optimisme på træningsbanen efter de seneste ugers overbevisende resultater.

FC Roskilde har haft et svært efterår i 1. division, da holdet blot vandt en enkelt af sæsonens første 14 kampe.

Roskilde har dog vundet de seneste par kampe ganske overbevisende, da topholdet Viborg først blev besejret 3-1, inden FC Fredericia fik en snitter på 7-1.

Cheftræner Christian Lønstrup føler, at der har været så meget fremgang i spillet, at det bare var et spørgsmål om tid før, at spillerne fik den tiltrængte succesoplevelse.

- Det har ligget i luften de seneste fire-fem kampe, at vi var på vej mod nogle bedre resultater. Vi har i en længere periode haft rigtig mange gode sekvenser, når vi spiller, vi har bare dummet os for mange gange, men det undgik vi mod Viborg og Fredericia, siger Lønstrup til bold.dk.

- Kampen i Thisted er et meget godt billede af, hvor vi var før. Vi var foran 2-0 og fik en mand smidt ud før pausen, men vi holdt 2-0 indtil det 70. minut, hvor vi så lukkede tre for nemme mål ind.

- Vi er stadig et sted, hvor vi har nogle ting med os fra tidligere, og vi har været sårbare, men spillerne er begyndt at forstå, at de slet ikke er så dårlige, som folk har gjort dem til i denne sæson.

- De har jo måttet høre på, at de ikke havde niveau, men var lidt til grin, og det har været mit job at ændre den selvopfattelse. Spillerne er begyndt at knække kurven, og et par resultater som disse er selvforstærkende.

Lønstrup forklarer, at de seneste ugers flotte resultater har medført større optimisme og bedre humør på træningsbanen.

Han minder om, at Roskilde fortsat ligger sidst, men håber samtidig på, at den nyfundne optimisme og tro på egne evner varer ved.

- Jeg har virkelig kunnet mærke på spillerne, at resultaterne har haft en god effekt. Der er nogle, der har haft meget ondt af sig selv, og de mærker pludselig ikke trætheden dagen efter kampene, men glæder sig bare til næste kamp.

- Det er ikke så meget min fortjeneste - det er spillerne selv, der pludselig har mærket den optimisme indefra.

- Folk har måske gået rundt og tænkt lidt for negativt, og den indstilling ville vi have ændret, og der er vi godt på vej. Men vi skal stadig forstå, at vi ligger sidst og har tendenser i spillet, som skal blive bedre. Forstår vi det, bliver vi også bedre, og nu har vi set, hvad vi kan, siger Lønstrup til bold.dk.

FC Roskilde får søndag besøg af rivalerne fra HB Køge.

mikkel@bold.dkSe Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 25. april
Onsdag 24. april