LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lønstrup: Stort pres på Silkeborg

| Superligaen | 4 kommentarer
Lønstrup: Stort pres på Silkeborg
Foto: Jan Christensen / Getty Images
FC Helsingør-cheftræner Christian Lønstrup mener der er størst pres på Silkeborg forud for de to nedryknings-playoff-kampe.

Der ligger et stort pres på Silkeborg IF forud for deres to nedryknings-playoff kampe mod FC Helsingør.

Presset er også større end på oprykkerne, mener Helsingør-træner Christian Lønstrup.

- Silkeborg havde regnet med, at de skulle ende sæsonen i top seks og de har lige været i en pokalfinale, så det der med lige pludselig at skulle spille to kampe om at undgå at rykke ud af Superligaen, det må godt nok ikke være sjovt for selvforståelsen, siger Lønstrup til NordicBet Blog.

- Vi er i sæsonens løb kommet tættere og tættere på Silkeborg og Silkeborg er ufrivilligt kommet tættere og tættere på os. Det må godt nok ikke være sjovt.

- Så der ligger et stort pres på Silkeborg. Måske endda et pres, der er meget, meget større end det, der er på os.

Det første af to opgør mellem de to hold spilles torsdag aften klokken 18.00 i Helsingør.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

4 kommentarer

StayCool 12:41          
Bullshit talking, lad nu være med det. Det er for plat af en træner som Lønstrup at prøve, at køre passet over på Silkeborg, sådan noget snak virker måske på lave ungdomshold eller serie fodbold. Det er sgu så naivt hvis han tror at nogen i Silkeborg køber ind på sådan noget pladder.
lblblb 12:56          
Presset er jo på Silkeborg, det var det også mod Lyngby hvor bl.a. Simon Jakobsen havde travlt med at udbasunere, at SIF var bedre.Og nu er han ude igen med lignende udtalelser om at de er ovenpå, hvis det ikke er bullshit talking !
StayCool 13:00          
forholder mig kun til artiklen,det er for lavt hvis Hr. Lønstrup eller andre i Helsingør tror på sådan en gang mundlir. Brug dog taletiden i medierne bedre
MrKaaangen 15:49          
Hvem i Silkeborg troede på top6? Haha han har da vidst drukket af natpotten ham Lønstrup - målet er, og har altid været overlevelse.
Præcis samme målsætning som i selv har i Helsingør.
At Silkeborg så har lagt en sæson ekstra i ligaen, og tidligere været en del af superligaen er en anden ting - men at Lønstrup ligefrem udråber os til at have "fejlet" og at det er gået ud over selvforståelsen ikke at komme i top6 er da helt væk.
Ingen havde på noget tidspunkt set truppen til mere end en 8-12. plads
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar