LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Lössl bliver tændt af fysisk udfordring i PL

| Premier League | 4 kommentarer
Lössl bliver tændt af fysisk udfordring i PL
Den nyslåede Huddersfield-spiller Jonas Lössl er langt fra skræmt af udsigten til mødet med de fysisk stærke Premier League-spillere.

Jonas Lössl spillede for tre år siden Superliga for FC Midtjylland, og siden har keeperen også høstet erfaring med Ligue 1 og Bundesligaen for henholdsvis Guingamp og Mainz.

Næste udfordring er Huddersfield og Premier League, som keeperen selv kalder verdens bedste liga.

- For mig har Premier League altid været det største. Det var pres på i Bundesligaen, men det er endnu større i England, og det glæder jeg mig meget til, siger Lössl til bold.dk.

- For mig var et kæmpe boost at spille foran 'Die Gelbe Wand' i Dortmund, og sådan bliver det også i Premier League, tror jeg. Jeg glæder mig i hvert fald utroligt meget til at træde ud på Huddersfields stadion og spille med Premier League-logoet på brystet.

Flere udenlandske keepere har skullet vænne sig til den meget fysiske spillestil i Premier League.

- Jeg håber, der kommer mere pres på fysisk. Det tænder mig at være en del af den bedste liga, hvor der er sindssygt meget tryk på. Det kan godt være, jeg er nødt til at steppe lidt mere op fysisk, men det er jeg også helt klar på. Jeg føler mig fysisk godt rustet og tror, jeg kan være med, når det går løs.

- Og klubben har hentet mig ind, fordi de tror på mig. De har set noget i mig. De kender mine kvaliteter og ved, at jeg har optjent erfaring i tre forskellige ligaer. Jeg har haft en god snak med manageren allerede og ved godt nogenlunde, hvilken rolle jeg skal udfylde.

Lössl og Mainz kæmpede i sidste sæson mod nedrykning, og landsholdsskeeperen er klar til endnu en bundduel.

- Manageren har nogle spændende idéer til, hvordan vi skal gribe kampene an. Det er en lidt anderledes tilgang end i de fleste bundklubber, tror jeg. En mere tysk tilgang. Det er ud over stepperne med højt pres og masser af boldbesiddelse, når vi har mulighed for det.

- Men vi ved også godt, at der vil være nogle kampe, hvor vi har bolden mindst, og det skal vi nok være klar på også. Det er en plan for det hele.

- Huddersfield er ingen stor klub efter engelsk målestok, og de har vel ligaens laveste budget. Det bliver en kamp hver eneste uge, og vi er næppe favoritter i ret mange kampe. Men til gengæld har vi et rigtigt godt hold, og det bliver der lagt stor vægt på. Det er fedt, og det skal nok blive spændende, siger Lössl.

28-årige Lössl har lavet en etårig lejeaftale med Huddersfield, hvor han er holdkammerat med landsmændene Mathias Zanka Jørgensen og Philip Billing.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

4 kommentarer

Frankofil 12:56          
Det lyder godt at træneren ville forsøge at angribe kampene. Forfriskende i forhold til de oprykker hold der forsøger at hente en 0-0 eller 1-0 på at have 10 mand bag bolden i 90 minutter.

De kommer til at få nogen ordenlige snitter mod de store men kan formentlig godt overraske mod de mindre hold der tror at de kan dominerer kampen mod Huddersfield.
Dannyvilla91 15:02          
Det lyder godt at træneren ville forsøge at angribe kampene. Forfriskende i forhold til de oprykker hold der forsøger at hente en 0-0 eller 1-0 på at have 10 mand bag bolden i 90 minutter.
Nu skal jeg da gerne medgive, at jeg ikke har set mange Huddelsfield-kampe.. Men statistisk var det ikke en fremragende offensivt mandskab sidste år, der lavede mange mål. Nu gider jeg ikke at grave alt for meget rundt i historisk data, men hvad jeg umiddelbart kan konkludere - så er det rigtig mange år siden, at et hold er rykket op i PL ved at score mindre end 60 mål, som Huddelsfield gjorde sidste sææson.. Endvidere har de andre hold er har scoret så få mål og rykket op, jo netop haft en ok stærk defensiv.. Huddelsfield havde en negativ målscore.. Huddelsfield vandt mange af deres kampe sidste år 1-0.. Det var i hvert fald primært lavt-scorende kampe de var involveret i, og kun i 4 af deres 49 championsship kampe (inkl. playoff kampe) scorede de mere end 2 mål..

Som sagt, så medgiver jeg gerne at jeg ikke har set meget til Huddelsfield.. Og selvfølgelig kan statistik lyve, men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor de havde så store problemer med at score, når de nu blive sammenlignet med bournemouth? Er det ikke bare træneren der er igang med at frame holdet, for at tiltrække spillere?

Udfra statistik, så virker det til at være et hold der får det rigtigt svært.. Da Crystal Palace rykkede op, så var det jo også et hold der spillede en frisk gang offensivt fodbold og scorede ok mange mål i Championship, men de kunne overhovedet ikke omstille det til PL.. I realiteten endte de jo med at gå en hel anden vej og rede sig på den måde.. Bournemouth har altid scoret forholdsvis mange mål, og de har så klaret sig ved stadig at gøre dette i PL.. Men de faldt jo også gevaldigt i målhøst, da de rykkede op - og det er vel blot naturligt.. Huddelsfield må ikke falde specielt meget i deres scoringshøst, hvis de skal have en chance for at klare sig, og det er vel der jeg ser det helt store problem..
Titi81 15:24          
Ja ja.. Hver sin lyst..
Mox 17:30          
Dannyvilla91:

Huddersfield, IKKE Huddelsfield - selv tak!
Fredag den 19. januar
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Wenger: Mkhitaryan opvejer Alexis-tab
Fredag 19. januar kl 10:32
Avis: FCK henter Robert Skov
Fredag 19. januar kl 14:29
Jakob Ankersen: Helt fair jeg blev vraget
Fredag 19. januar kl 07:43
Ståle: Roerslev er klar til førsteholdet nu
Fredag 19. januar kl 06:33
SIF: Enige med FCK om Robert Skov
Fredag 19. januar kl 15:23

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Brandvarm Lingard: Ferguson havde ret
Mandag 15. januar kl 09:27
Medie: FCM sælger Novak for 19 millioner
Tirsdag 16. januar kl 07:24
Medie: FCK sælger talent til RB Leipzig
Tirsdag 16. januar kl 21:00
BIF-anfører: Utrolig stærkt at hente Tibbling
Søndag 14. januar kl 11:44
FCK-trio skal finde nye klubber
Torsdag 18. januar kl 15:38
Conte imponeret over usædvanlig 17-årig
Onsdag 17. januar kl 13:18
Dortmund: Respektløst af Wenger
Torsdag 18. januar kl 14:20
Zorc: Uacceptabel opførsel af Aubameyang
Søndag 14. januar kl 21:37
Wenger bekræfter: Sanchez tæt på United
Torsdag 18. januar kl 10:13
Officielt: FCM henter Erik Sviatchenko
Tirsdag 16. januar kl 09:15
Mourinho: Sanchez-handel ikke lukket endnu
04:08
Mourinho: Sanchez-handel ikke lukket endnu
04:00
Avis: FCK henter Robert Skov
03:37
Avis: FCK henter Robert Skov
03:37
Officielt: Skov får til 2022 i FC København
03:11
Officielt: Skov får til 2022 i FC København
02:34
NFL-tråden III - AFC afgjort. NFC up for grabs
02:33
Big Sam vil slanke stor Everton-trup
02:15
Barkley vil nå et højere niveau i Chelsea
02:08
Svenskere henter mangeårig Serie A-keeper
02:04
Tre straffe i deler mellem Getafe og Bilbao
01:51
Mourinho: Sanchez-handel ikke lukket endnu
01:44
TV-serier
01:43
Lyngby har fået to konkrete tilbud
01:37
SønderjyskE lejer Kroon i FCM
01:32
AS Roma
01:30
Barkley vil nå et højere niveau i Chelsea
01:24
Man United-tråden
01:19
Officielt: Skov får til 2022 i FC København
01:10
Ståle raus
00:55
Officielt: Skov får til 2022 i FC København
00:55
Barkley vil nå et højere niveau i Chelsea
00:52
Officielt: Skov får til 2022 i FC København
00:49
Man United-tråden
00:47
Man United-tråden
00:40