LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lössl hadede at starte sæsonen på bænken

| Premier League | 2 kommentarer
Lössl hadede at starte sæsonen på bænken
Foto: Getty Images

Huddersfield-målmanden Jonas Lössl var bestemt ikke glad for at sidde på bænken i starten af sæsonen, men han forsøgte at bruge skuffelsen til at forbedre sig.

Jonas Lössl startede de to første Premier League-kampe på Huddersfields bænk, og det var danskeren bestemt ikke glad for.

Manager David Wagner havde i stedet valgt at bruge konkurrenten Ben Hamer mellem stængerne, og det passede ikke Lössl ret godt.

- Jeg hadede ikke at spille i starten af sæsonen, men jeg brugte min skuffelse til at komme stærkere tilbage, sagde Jonas Lössl fredag på et pressemøde, ifølge klubbens Twitter-profil.

Nu er Lössl dog tilbage i målet, efter han afløste en skadet Hamer mod Cardiff og startede inde i det seneste opgør mod Everton.

Danskeren roser i samme ombæring konkurrenten Hamer, som han har et godt forhold til.

- Vi hilser konkurrence om trøje nummer et velkommen, for det bringer det bedste ud af mig selv og Ben Hamer, siger danskeren.

- Ben Hamer er en god fyr. Det er det bedste miljø at være i, for man kan konkurrere om pladsen i målet og være venner uden for banen. Vi kan begge skubbe hinanden i forskellige aspekter af spillet.

Lørdag skal Huddersfield op mod Crystal Palace på hjemmebane.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj