Luk

Løvenkrands og co. tabte efter Helsingør-lob

| NordicBet Liga | 13 kommentarer

Infoboks

FC Helsingør - Fremad Amager 1-0
NordicBet Liga
32' 1-0 Tonni Adamsen

Et fremragende lob fra Tonni Adamsen var nok til at give Helsingør en 1-0-sejr på hjemmebane over Fremad Amager i den første 1. Divisionskamp i denne sæson.

FC Helsingør og Fremad Amager stod fredag over for hinanden i de to klubbers første sæsonkamp i 1. Division.

Begge klubber jagtede ikke overraskende de tre point, der ville kunne sikre en god start på sæsonen, men alligevel var spillet en anelse afventende i kampens indledning, hvor Helsingør dog var mest på bolden.

Den første mulighed i kampen kom også til hjemmeholdet efter 12 minutter, da Tonni Adamsen faldt i feltet efter en tackling fra Maxime Soulas. Dommeren vinkede dog afværgende, selvom Helsingør-spillerne appellerede for straffespark.

I stedet måtte hjemmeholdet lægge yderligere pres på for at komme frem til flere chancer, og efter en halv times spil fik Helsingør fuld valuta.

Kasper Enghardt lagde en bold hen til Tonni Adamsen på kanten af feltet, hvilket angriberen kvitterede for ved at tage bolden med ind i boksen, hvor han lobbede den smukt over Jacob Pryts til 1-0

Fremad Amager var kort inden pausen tæt på at udligne, da Anwar Elyounoussi driblede sig flot igennem Helsingør-defensiven, inden han lagde bolden til rette for Lucas Haren, som dog sparkede over mål.

Efter pausen var Helsingør bedst fra starten. Det var også tæt på at give en 2-0-føring efter 50 minutter, da Nicolaj Hansen headede bolden op overliggeren, men heldet var med Peter Løvenkrands' mandskab.

Fremad Amager fik dog kæmpet sig bedre med i opgøret, hvor der efter knap en times spil var optakt til en målchance, da Olakunle Olusegun og Kristoffer Munksgaard fik spillet sig igennem Helsingør-forsvaret, men Munksgaards afslutning gik forbi stolpen.

Som minutterne gik kom Fremad Amager mere og mere på bolden, men den udlignende scoring udeblev fortsat.

Kort før slutfløjtet kom Olakunle Olusegun dog frem til en stor chance, da han afdriblede tre mand og kom ind i feltet, men Kevin Stuhr-Ellegaard leverede en god redning i Helsingør-målet.

Tættere på kom Fremad Amager ikke i slutminutterne, og så måtte Peter Løvenkrands' mandskab tage hjem med et 0-1-nederlag i bagagen.


Af Krister Olsen

13 kommentarer

KOLDING IF SUPPORT. 21:10          
Hvorfor blev Oliver Drost skiftet ud efter bare 26 minutter?? Forhåbentlig ikke en skade.. :(
Frank8 21:13          
Det var da hæderligt sluppet for FA…
bruger 155183 22:13          
@Frank8. Hvorfor det?
Pølseval 22:41          
Desværre fik FcH 3 spillere skadet, Oliver Drost udgik med hvad der lignede en fiberskade…..
Mineturtle 22:49          
Hvem blev ellers skadet?
Xperten1 00:12          
Fint resultat med puha en træls dag på stadion i dag.
Havde billetter til hovedtribunen, men pga en fejl i billetsystemet måtte hele familien en tur over på cementen. Det var en dårlig start på kampen, men med sommervarmen og en ny sæson skudt i gang,
valgte vi alligevel ikke at brokke os. Det fortryder jeg så nu… forholdene på cementen minder jo om et gammelt stadion i Polen? Min kone kom allerede inden kampstart rystet op efter en tur på toilettet, hvor hun måtte klare sig uden toiletpapir, og ja i hørte rigtigt - INDEN kampstart!! Ved indgangen var vi samtidig blevet nægtet adgang med en termokande, da denne i følge vagterne kunne benyttes som "våben" eller kasteskyts. Jeg forsøgte at forklare, at vi blot havde været en tur i Dyrehaven inden, og derfor ikke havde haft mulighed for at komme hjem med den, men ikke så meget som den mindste smule forståelse var der for vores situation. Nå men skid hul i den termokande, det går nok, men hvad så med min søn der falder på vej ned til boderne, pga. glatte trapper?? Det er jo tydeligt for enhver, at armeringjernene i betonen allerede er ved at ruste, og der er frostsprængninger flere steder i trapperne. Det er under alt kritik, og man burde efterhånden begynde en undersøgelse af det pågældende håndværkerfirma, da det efterhånden er blevet livsfarligt at tage på stadion. Ved scoringen blev vi desuden overdynget med øl fra rækkerne længere oppe, hvilket resulterede i en heftig diskussion + en grædende datter. Skamløs opførsel, men hvad kan man forvente af sådan en flok "narkomaner", der ikke kommer på stadion for andet end ballade. Når det så er sagt, så var der også lyspunkter i dag. En 1-0 sejr i præmieren kan man ikke klage over, selvom flere af vores spillere lignede nogen, der fortsat er på ferie..
Guhle 00:32          
@Xpert…

Nu tror jeg efterhånden vi har forstået at du synes jeres stadion er skrald. Utroligt du bliver ved med at vende tilbage, når du kun har dårlige oplevelser, og det er så farligt.

Hvad forventer du med din kritik på bold, at opnå? Er det ikke bedre at du henvender dig til Helsingør?
Søndag 26. september