Luk

Lokale erhvervsfolk spytter 2,1 mio. i Næstved

| 2. division | 10 kommentarer

Infoboks

14 erhvervsfolk har samlet 2,1 millioner kroner ind til Næstved Boldklub, som gør, at klubben kan bevare sit set-up og samtidig udvikle på blandt andet talentafdelingen.

Næstved Boldklub kom for knap et år siden tilbage på lokale hænder efter et mislykket og kaotisk forløb med udenlandske ejere.

Nu er der mere godt nyt for alle med et grønt hjerte.

14 lokale erhvervsfolk lægger således 2,1 millioner kroner til klubben og indtræder samtidig i den såkaldte Champions Club 2.0.

- Da vi overtog klubben tilbage i vinter, lå der et kæmpe oprydningsarbejde foran os – også økonomisk. Vi lykkedes med rigtig mange ting som betød, at vi kom helskindet igennem processen, siger direktør Peter Nielsen.

- Vores ønske og klare intention ved overtagelsen var, at kunne køre videre med et set-up som var konkurrencedygtigt og et set-up, hvor vi stadig kunne udvikle på mange af de ting, som vi havde gjort i årene før, blandt andet vores talentafdeling. 

- De tanker fremlagde vi for en gruppe af vores samarbejdspartnere, som meget hurtigt var med på vore tanker og planer for fremtiden.

Projektet er langsigtet
Peter Nielsen fastslår, at der nu skal tænkes langsigtet i den traditionsrige klub, der aktuelt topper 2. division.

- Vores projekt er langsigtet og skal køres sikkert i havn og med denne økonomiske opbakning, så kan vi gøre det med ro på bagsmækken og mulighed for at gøre tingene på den helt rigtige måde.

- Det har rørt os meget, at mærke denne helt igennem fantastiske opbakning og ikke mindst deres tro på projektet.

- Næstved Boldklub betyder så meget for os, og at den også betyder så meget for andre, at de vil bakke os så markant op økonomisk, varmer helt ind i sjælen, siger Peter Nielsen.

Næstved etablerede i sin tid Champions Club, da lokale kræfter hjalp klubben til at kunne tegne kontrakter - denne gang handler det om at kunne køre klubbens set-up videre og udvikle talenter.

- Dette projekt er HELE byens projekt og der er ikke noget klubben hellere vil end at indfri alles forventninger om, at få Næstved tilbage blandt Danmarks førende klubber.

- Vi ønsker lokal forankring, vi ønsker at brande Næstved så meget som muligt og samtidig ønsker vi at gøre en forskel for en masse mennesker gennem fodbolden. Næstved er og har altid været en fodbold by og det vil den blive ved med at være, slutter Peter Nielsen.

Næstved har blot tabt en enkelt kamp i sæsonen under cheftræner Peter Bonde.


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar