LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lopetegui ønsker La Roja VM-medvind

| VM | 8 kommentarer
Lopetegui ønsker La Roja VM-medvind
Foto: Getty Images
I går blev det offentliggjort, at det spanske fodboldforbund sparker landstræner Julen Lopetegui få dage før VM-slutrunden sparkes i gang. I dag ønsker en hjemvendt Lopetegui landsholdet held og lykke til slutrunden.

Det kom som en stor overraskelse, da Luis Rubiales, præsidenten for det spanske fodboldforbund, i går meldte ud, at man vinker farvel til landstræner Julen Lopetegui få dage, før spanierne åbner VM-slutrunden mod Portugal.

Nu tager den afskedigede landstræner dog bladet for munden for en kort stund, hvor han ønsker sine tidligere spillere held og lykke med slutrunden.

- Jeg er virkelig ked af det, men vi har et fantastisk hold, og jeg håber, at vi vinder VM-slutrunden, siger Lopetegui ifølge ESPN.

Den tidligere landstræner landede i går i den spanske hovedstad, Madrid, hvor han fra næste sæson skal stå i spidsen for Real Madrid efter kongeklubbens farvel til franske Zinedine Zidane.

Julen Lopetegui nåede to år på posten som spansk landstræner. Denne stilling bliver overtaget af Fernando Hierro med omgående virkning.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Magnus Jensing Hune

8 kommentarer

Tingbørge 12:18          
Det kommer til at bide ham i røven det skifte her.
Spartakus 12:27          
Som jeg forstår det havde han 2 år tilbage af sin kontrakt med fodboldforbundet. Hvordan kan han så overhovedet forhandle aftale med RM uden at involvere eksisterende arbejdsgiver?
Hvis det er korrekt kan jeg sagtens forstå fodboldforbundets reaktion - og Lopetegui kan så blive udråbt som ´landsforræder´ når de flopper fælt.
Fair nok hvis han ønsker at skifte job, men når man er under kontrakt har man visse forpligtelser.
Kan også være at han har haft et opsigelsesvarsel og har sagt op samtidig med offentliggørelsen, men stadig ualmindelig skidt timing.
Sgu lidt synd for det spanske landshold :-(
Steve Highway-61 12:49          
Det bekræfter blot at Spanien er et splittet land. Nu bliver det Barcelona vs Madrid i en hver henseende.
Steve Highway-61 12:50          
I et fordrageligt land havde det ikke været noget problem at skifte trods igangværende job men i det splittede Spanien er det.
Mølbat 13:31          
Som jeg forstår det havde han 2 år tilbage af sin kontrakt med fodboldforbundet. Hvordan kan han så overhovedet forhandle aftale med RM uden at involvere eksisterende arbejdsgiver?
I kontrakten med fodboldforbundet havde han en frikøbsklausul på 2 millioner euro, som Real Madrid ville aktivere. Dermed behøvede de reelt set ikke at involvere fodboldforbundet i forhandlingerne. Nu hvor Lopetegui står uden kontrakt, behøver Los Blancos dog ikke længere at betale hans frikøbsklausul.
realmadrid94 13:48          
RFEFs hjemmeside havde skrevet at de havde lavet en aftale med Real Madrid om Lopetegui, 15 min. efter var opslaget slettet og tonen en helt anden. Det er lidt amatøragtigt fra RFEF. Det florerer på flere spanske medier i øjeblikket :)
missthang 15:13          
madrid får virkelig problemer i den følgende sæson. det er en ny træner og han kommer til at starte med et voldsomt pres. medmindre spanien vinder vm, vil alle holde og folk i spanien hade ham og madrid for deres indblanden i denne sag. og så er der alle de ukendte faktorere med spillere som er rygtet væk, blandt andet bale og ronaldo. hvordan det hele kommer til at spille sammen er svært at forudse, men madrid får det svært uden tvivl.
Onsdag 23. januar