LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lopetegui: Troede jeg havde mere tid i Real

| La Liga | 9 kommentarer
Officielt: Real Madrid-stjerne forlænger til 2023
Highlights: Real Madrid - Real Betis (La Liga)
Highlights: Real Sociedad - Real Madrid (La Liga)
Highlights: Real Madrid - Villarreal (La Liga)
Lopetegui: Troede jeg havde mere tid i Real
Foto: Getty Images

Infoboks

Julen Lopetegui troede, han havde mere tid til at bygge op i Real Madrid. Det blev kun til omtrent fire måneder.

Julen Lopetegui nåede ikke mange måneder i trænersædet hos Real Madrid, inden han i oktober blev sparket på porten.

Dårlige resultater fik tålmodigheden til at slippe op i ledelsen, og så røg Lopetegui ud – til stor overraskelse for ham selv.

- Vi fik en rigtig god start og spillede nogle fremragende kamp, men så havde vi tre uger, hvor vi var dårlige foran mål i kampe, hvor vi var overlegne.

- Vi forstod det sådan, at vi stadig havde tid til det hele, og at vi var ved at bygge noget meget vigtigt, siger Julen Lopetegui ifølge football-espana.net til Marca.

Spanieren har ikke haft job, siden han blev fyret i Real Madrid.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

DocHolliday 07:40          
Manden har forhelvede en smule kendskab til klubben og hvor ofte de skifter trænere/hvor kort snor de har? Intet overraskende der medmindre du er blank af dimensioner..
TR1986 08:45          
Manden har forhelvede en smule kendskab til klubben og hvor ofte de skifter trænere/hvor kort snor de har? Intet overraskende der medmindre du er blank af dimensioner..
Selvom at Real Madrid ikke just har tradition for at give lang snor til deres trænere, så hører det trods alt til sjældenhederne at de fyrer en træner efter fire måneder. Især efter når man kigger på resultaterne. Det virkede til at der var andre grunde end blot resultaterne. Han burde vel helt rimeligt set udefra have fået minimum resten af sæsonen og så kunne man evaluere derfra.
proege 08:52          
Han skulle selvfølgelig have tid til at opbygge hans hold, og ideer.
Det sker ikke på 4mdr..
Så skal Zidane jo også fyres nu hvis du har ret
Jhzn 09:39          
Det var vi mange der troede. Jeg havde tro til ham over 1 år!
Casillas1 12:19          
Benitez fik heller ikke ret lang tid, og Del Bosque blev fyret efter at have vundet mesterskabet. Sådan er det bare i Real, selvom man da føler med ham. Der var en kort opblomstring under Solari, hvorefter niveauet igen faldt ret dybt.

At dømme Zidane på præstationerne pt. er dog helt hen i vejret. Alle er gået på mental sommerferie, hvilket opstillingerne og indstillingen i kampene også afspejler, og det er ret uundgåeligt når ens position i ligaen er fastlåst, og man ved der kommer store ændringer i truppen snart. Jeg må indrømme jeg heller ikke selv får set ret mange af kampene pt., da det virker som spild af tid.
Black Spider 12:53          
Det er en spændende holdning, at hvis man spiller for Real Madrid, så er kampe kun interessante hvis man kan vinde et trofæ. Vi snakker om en klub, som af nogle påstås at være noget nær det ultimate klubhold at spille for.

Og vi snakker om folk, som potentielt spiller deres sidste kampe for klubben.

Mental sommerferie? Hvordan hulen kan det lade sig gøre? Og hvilken komplet båtnakke af en træner accepterer den indstilling uden at tæve mindst fem af dem til krøblinge med en hårtørrer og sendte resten ned at træne med U15 holdet?

Ja, jeg overdriver en smule, men havde det været mit hold, der var tale om, så ville jeg have været fuldstændigt edderspændt rasende hvis spillerne bare luntede rundt, for mesterskabet var alligevel ikke til at vinde.

Så er det jo tydeligvis folk som kun og udelukkende er der for at hæve deres ugentlige check, folk som ikke har følelser, ære, eller sportslige ambitioner. Folk som ikke fortjener at bære klubbens farver.
JuanitoMaravilla 13:00          
Der er ikke tale om mental sommerferie, men om holdets reelle niveau.
Fredag 24. maj