Luk

Lopez: Milan jagtede Tevez og lod mig vente

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Catania - Cavese
Serie C Gruppe C (06/12)
Oddset 1,70 3,55 4,20
bet365 1,66 3,60 4,20

Angriberen Maxi Lopez var i 2012 parkeret på et hotel i en uge, fordi Milan forsøgte at hente Carlos Tevez.

Den 36-årige argentinske angriber Maxi Lopez er tilbage i Italien og Serie B-klubben Crotone efter en periode i brasiliansk fodbold hos Vasco da Gama.

Med 10 sæsoner i Italien bag sig har Maxi Lopez flere skøre anekdoter end de fleste, og han leverer flere af dem til Sky Sport Italia.

Som i januar 2012, da han tilbragte en halvsæson som lejesvend i AC Milan, men var nødt til at vente på grund af Carlos Tevez.

- Det var en utrolig oplevelse. Jeg forlod Catania og tog til Milan, Jeg underskrev kontrakten, men Milan kiggede også på en anden angriber, det var Tevez.

- Ariedo Braida (tidligere Milan-chef, red.) bad mig vente. Jeg måtte blive på hotellet i en uge og træne i et lokalt fitnesscenter, siger Maxi Lopez.

Maxi Lopez havde nogen af karrierens bedste perioder under Sinisa Mihajlovic’ ledelse - blandt andet på Sicilien hos Catania og den daværende direktør Pietro Lo Monaco.

- Mit forhold til Lo Monaco var ligesom mit forhold til Mihajlovic. Det var kærlighed og had, men vi kunne godt lide hinanden, siger Lopez og fortsætter:

- Lige da jeg ankom, købte jeg en Ferrari, og han sagde, at jeg havde lavet en fejl. Han truede mig og ville skære mine dæk op. Men jeg begyndte så at score mål, og så faldt det hele lidt til ro.

Lopez har spillet for 13 forskellige klubber i sin 19 år lange karriere - blandt andre også River Plate, Barcelona, FK Moskva, Sampdoria og Torino.


Af Mikael Blond
Lørdag 5. december
Fredag 4. december