Luk

Loris Karius vil ikke tilbage til Liverpool

| Bundesliga | 22 kommentarer

Infoboks

Union Berlin - Stuttgart
Bundesliga (17/04)
Oddset 2,30 3,30 3,20
bet365 2,10 3,50 3,40

Loris Karius har ingen intention om at vende tilbage til Liverpool, når hans lejeaftale med Union Berlin udløber. Han vil i stedet blive i den tyske hovedstad.

Når man som Liverpool-fan tænker på Loris Karius, er det nok ikke de bedste tanker, som man får om den tyske keeper, da han nok bedst huskes for sine drop i Champions League-finalen mod Real Madrid i 2018.

Han er i denne sæson udlejet til Union Berlin, men står til at vende tilbage til Premier League-klubben til sommer. Det er dog ikke noget, som Karius selv ønsker, da han har det godt i den tyske hovedstad.

Det fortæller han til SportBild.

- Jeg har stadig kontrakt med Liverpool til 2022. Men selvfølgelig kan jeg forestille mig, at jeg bliver i Berlin, hvis alt passer, udtaler Loris Karius til SportBild og fortsætter.

- Jeg er ikke bare på visit. Folkets mentalitet og holdets ånd er godt for mig. Jeg er dybest set en jordnær fyr, selvom jeg kører rundt i en dyr bil.

27-årige Loris Karius har stået fire af de seneste fem kampe for Union Berlin i Bundesligaen, hvor han kun har lukket et enkelt mål ind bag sig.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 17. april
Fredag 16. april