Luk

Lovende angriber har udløb: AaB vil forlænge

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 1,95 4,20 3,25
Oddset 1,97 4,00 3,40
YouBet 2,00 4,15 3,40

AaB går benhårdt efter at få forlænget kontrakten med Søren Tengstedt, fortæller sportschef Inge André Olsen, der ser et stort lys i frontløberen.

Søren Tengstedt har på det seneste fået chancen i AaB, men den talentfulde angriber har kontraktudløb denne sommer.

Tengstedt, der denne tirsdag fylder 20 år, har tidligere fortalt bold.dk, at han godt kan se sig selv fortsætte i AaB, og det satser sportschef Inge André Olsen i den grad på.

Nordmanden mener, at Søren Tengstedt kan blive en topspiller i 3F Superligaen og går derfor benhårdt efter en forlængelse.

- Jeg snakker rigtig meget med Søren, og fra vores side er det 100 procent klart, at vi ønsker at skrive en længere kontrakt og virkelig satse på Søren, siger Inge André Olsen til bold.dk.

- Vi tror på, at han kan blive en topspiller i Superligaen og måske en dag komme videre fra AaB. En forlængelse skulle vi meget gerne have på plads så hurtigt som muligt.

- Vi er i konkret dialog og håber på en forlængelse, men der er selvfølgelig også Søren, som skal beslutte, om det er AaB, han vil 100 procent. Vi ønsker at satse på ham, og man ser også, at han begynder at blive en vigtig spiller for holdet, siger AaB-sportschefen.

Kan en forlængelse ske allerede i denne uge?

- Det ved jeg ikke, for det er Søren, som bestemmer i sidste ende. Jeg ville gerne have haft det klaret i sidste måned, siger Inge André Olsen med et smil.

Søren Tengstedt scorede et glimrende frisparksmål, da AaB i fredags slog AGF med 4-1 i Aarhus.

I alt står han noteret for ti Superliga-kampe i denne sæson, hvoraf de fleste har været som indskifter.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Fredag 10. juli