Luk

Lovren: Liverpool mangler mig mere

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Chelsea
Premier League (04/03)
Oddset 2,30 3,35 3,15
bet365 2,20 3,50 3,25

Dejan Lovren mener, at Liverpool mangler ham mere, end han mangler dem, efter han i sommer skiftede fra klubben til Zenit.

I Liverpool har man i denne sæson haft store problemer med skader i forsvaret. Virgil van Dijk og Joe Gomez er begge ude med længerevarende skader, og derfor har Fabinho spillet en del i forsvaret.

I sommer skiftede den kroatiske centerback Dejan Lovren til russisk fodbold efter 185 kampe for Liverpool, og han er sikker på, at Liverpool savner ham mest.

- Jeg var irriteret, da jeg ikke fik spilletid, men alt er forandret nu. Jeg tror, at Liverpool savner mig mere, end jeg savner dem, og Klopp ved det godt, for han skrev til mig for nylig: 'Vi savner dig', forklarer Lovren ifølge Goal.

Kroaten fortæller endvidere, at han ikke fortrudt, at han forlod klubben.

- Nej, det fortryder jeg ikke. Jeg står fast ved min beslutning i sommer om at forlade Liverpool, uden at se mig tilbage, pointerer Lovren.

Lovren er blevet fast mand i Zenit, hvor han har spillet 17 kampe og scoret to mål. 


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

Toggle 22:46          
Hvem ville ikke mangle en af verdens bedste midterforsvarer?
FelixIF 22:51          
Lovren... god/stabil på sine gode dage... desværre bare alt for svingende... og efter EM finalen med Kroatien udtalte han jo nærmest at han var en af verdens bedste forsvarsspillere... så egoet var højere end bundniveauet... han fik altså mange chancer for at bevise at de skulle beholde ham
guus 23:20          
Ja. de mangler godt nok verdens bedste forsvar spiller . siste Ballon D´or nr 2 . Og det som forsvar spiller VIRGIL V DIJK
alexis 23:32          
Det tvivler jeg helt ærligt på at de gør
Poor Scouser Tommy 23:44          
Havde man kunnet forudsige, at samtlige midterforsvare ville være skadet en stor del af sæsonen, havde Lovren stadig været i Liverpool. Men den var jo lidt svær at forudse. Vi kunne godt bruge Lovren pt., men han ville stadig være næstbedste mand i midterforsvaret efter Fabinho.
ComeToFenerbacheDenmark 00:43          
Ja please kom tilbage Lovren, vi savner virkelig din selvfede, virkelighedsfjerne facon! Håber satme at vi kan nå at hente ham inden vi skal møde Spurs i næste uge - der plejer han altid at være verdensklasse!
AHUJ 09:05          
Det har han nok ret i. Han havde været en nøglespiller i denne her sæson med Gomez og Van Dijk ude, og en Matip der nærmest er fodboldinvalid.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts