Luk

Loyal AaB'er stopper karrieren

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (26/10)
Bet25 1,84 3,80 4,30
Oddset 1,75 3,80 4,70
bet365 1,75 3,75 4,50

Patrick Kristensen har valgt at stoppe karrieren, når hans kontrakt med AaB udløber denne sommer, meddeler klubben onsdag.

Han kom til AaB som ungdomsspiller i år 2000, og her 20 år senere lægger Patrick Kristensen støvlerne på hylden.

Den 33-årige højreback har kontraktudløb i AaB efter denne sæson, og han har nu valgt at sige stop, meddeler klubben onsdag morgen.

Patrick Kristensen fik debut i 2005, og sportschef Inge André Olsen sender pæne ord i retning af klublegenden.

- Det er tydeligt at mærke, at Patrick er og har været en vellidt spiller i AaB, og han har i næsten 15 år været en fortræffelig repræsentant for klubben – både på og uden for banen.

- Alene Patricks kampantal for AaB er imponerende, og når man så kan krydre det med to danske mesterskaber og en pokaltitel, så taler karrieren sit eget tydelige sprog

- Vi har stor respekt for, at Patrick nu ønsker at gå en ny vej med sit liv, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger Inge André Olsen i en pressemeddelelse.

I denne sæson står Patrick Kristensen noteret for 21 kampe i 3F Superligaen, men på det seneste er han primært blevet brugt som indskifter.

Patrick Kristensen står i alt noteret for hele 367 officielle kampe i AaB-trøjen, hvilket er tiendeflest i klubbens historie.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

Fgp 08:40          
2 mesterskaber og 1 pokaltitel , den sidste klubmand. Held og Lykke fremover .
kimjen 08:47          
PK er en uddøende race med hensyn til klubånd og loyalitet.

" What a ride " !

2 x mesterskab + pokalen.

Forhåbentlig hylder AaB og omegn, hans sidste dage på kontoret !
Landstræner 09:44          
Tak for indsatsen, PK. Du kunne nu ellers godt tage et par omgange mere i ringen. Din indstilling, erfaring og iver kompenserer nemt for alders tynge.

Legende i AaB. En hædersmand.
bruger 171075 09:44          
Tak for alt, Paddy!
saltsyre 10:10          
Totalt off topic.

Hans navn minder mig om min sløjdlærers navn for 25 år siden.

Peter Ib Kristensen P.I.K

Beklager unødvendigt fyld her i debatten.
NrIb 10:48          
En bærende kraft igennem AaBs historisk stærkeste periode. Klog spiller med et højt bundniveau, der måske lige har manglet en egentlig spidskompetence for at komme i overskrifterne. Hans kongeassist til Søren Frederiksens mål i pokalfinalen 2014 er for mig hans karriere-signatur!
Kahuna 10:50          
Tak for alt Paddy, en fremragende klubmand der takker af. En spiller som aldrig nogensinde var 100% fast mand igennem længere perioder, men aldrig brokkede sig over manglende spilletid.

En lille fin anekdote:
Havde på et tidspunkt sæsonkort til den gamle Weber-tribune, hvor jeg plads ved siden af en ældre herre, som virkede til at have siddet på den samme plads igennem de sidste 20-30 år. Han råbte konstant efter Paddy, uagtet hvad han gjorde. Dårlig førsteberøring? Paddy forhelvede! Sideskift der ender 30 meter forlangt udover sidelinje? Forhelvede Paddy, Løb nu tidligere! Medspiller mister bolden centralt? Paddy tilbyd dig nu forhelvede!
Søndag 25. oktober