Luk

Loyale Lewandowski: Tænker kun på Bayern

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Bayern München - Hoffenheim
Bundesliga (23/10)
Oddset 1,17 8,00 15,00
bet365 1,14 9,00 15,00

Robert Lewandowski tænker ikke på et farvel til Bayern München, selvom han i årevis har været rygtet væk. Han indrømmer dog, at han har haft talt med Real Madrid-præsident Florentino Perez.

Robert Lewandowski er nærmest ustyrlig hos vores sydlige naboer fra Tyskland, hvor han i flere sæsoner har vist sig som Bundesligaens farligste angriber og scoret mål på samlebånd.

Den polske bomber har dog i flere perioder været rygtet videre til andre ligaer, men Lewandowski har altid været loyal til Bayern München, og det bliver han ved med at være i fremtiden.

Det fortæller Lewandowski i et interview med Kicker.

- Jeg har hørt dette spørgsmål i årevis, men jeg har det ikke i mit hoved. Jeg spiller mod disse hold (andre tophold, red.) i Champions League, og her kan vi vise, hvor gode vi er til sammenligning. 

- Jeg er 100 procent med Bayern. Det er det, det handler om. Selvfølgelig opstår disse spekulationer igen og igen, men jeg beskæftiger mig slet ikke med det. 

En af de klubber, som Lewandowski har været rygtet til flere gange, er Real Madrid, og polakken indrømmer faktisk også, at han har haft samtaler med præsident Florentino Perez.

- Ja, det er sandt, jeg mødte Florentino Perez efter Madrid-kampene. Men det er alt, hvad jeg kan sige, udtaler Robert Lewandowski.

33-årige Robert Lewandowski står i denne sæson noteret for 11 mål i syv kampe for Bayern München.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

deutsche 22:20          
Og han skal bare blive ved i Bayern 4-5 år mere...
Torsdag 21. oktober
Onsdag 20. oktober