Luk

LSF pokal-sejrede: Pisseheldige med drop

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer

Infoboks

LSF vandt over VB 1968 med 2-1 onsdag aften i Sydbank Pokalen efter et mål i overtiden, hvor VB 1968-målmand Celal Yilmaz lavede et drop. Kim Kjærsgaard mener, at målet var meget heldigt. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Skovbrynet Skole - Bagsværd (LigaBold.dk): LSF (Ledøje-Smørum Fodbold) og VB 1968 (Værebro Boldklub) krydsede klinger onsdag aften i tredje kvalifikationsrunde af Sydbank Pokalen 2021/2022, og her lignede det længe, at den ordinære spilletid skulle ende 1-1, men i overtiden nettede LSF til slutresultatet 2-1 efter en stor fejl af VB 1968-målmanden Celal Yilmaz.

LSF-cheftræneren Kim Kjærsgaard siger til LigaBold.dk, at han mener, at LSF manglede kvalitet i opgøret, men han er glad for, at holdet sikrede sig videre avancement i Sydbank Pokalen.

- Hvis man ser på kampen over et helt forløb, så var det en kamp på en meget svær bane, men i første halvleg var der måske ikke så meget spil, og de satsede meget på vores fejl.

- Vi prøvede at finde lidt i ro indimellem, og vi havde et par gode muligheder i første halvleg. Vi havde to på overliggeren, og vi havde en forholdsvis stor chance, hvor den blev spillet ind over på tværs. Så scorede vi så det mål, og det var sådan det.

- De havde ingen ting i første halvleg. I anden halvleg gik de op og lagde et højt tryk på os, og så lavede vi nogle dumme fejl, blandt andet hvor vi lagde den tilbage, som vi ikke skulle. Så blev det en stresset kamp, da vi også fik en udvisning (gult kort, red.), men de skabte ikke det vilde, og vi fik så en stor chance, som vi skulle have scoret på, hvor vi fik sparket den ind i maven på målmanden.

- Så var vi pisseheldige til sidst, hvor han tilfældigt skød, og så ramte han én, og så lavede målmanden det kæmpe drop. Jeg er tilfreds med resultatet, men jeg er ikke tilfreds med spillet. Jeg synes ikke, at vi spillede særligt godt, siger Kim Kjærsgaard til LigaBold.dk.

Havde du forberedt dig på en straffesparkskonkurrence?

- Jeg havde håbet, at vi kunne have gjort det færdigt inden, men jeg havde sat navnene på fem minutter inden, men jeg er da glad for, at vi kunne slippe for det, så vi kunne komme hjem i varmen. Det var godt nok et skidt vejr at spille fodbold i, siger cheftræneren og tilføjer:

- Det var en af de svære pokalkampe, hvor jeg stillede med nærmest over et halvt andethold, og kvaliteten var der bare ikke. VI spillede ikke sammenhængende, og vi lavede alt for mange pasningsfejl, og så kørte de nogle kontraer på os, så jeg tænker, at det bedste ved kampen var resultatet.

VB 1968 er et spektakulært hold

LSF-cheftræneren mener dog, at det var en fortjent sejr til LSF, og han ærgrer sig en smule over, at kampen ikke blev lukket i første halvleg, hvor LSF kom på 1-0. 

Danmarksserie-mandskabet stillede op med mange reserver, og han mener, at pokalkampe som denne kan være med til at give de unge spillere mere hård på brystet.

- Vi har et talentfuldt andethold, der spiller i Sjællandsserien, og der fik jeg nogle svar på i kampen, hvad de forskellige kunne. Man ser dem selvfølgelig til træning, men man ser deres kvaliteter eller mangler på samme, når de spiller kampe. Det, som der er sjovt ved Værebro, er, at det er et spektakulært hold.

- Det er enten alt eller intet. Der er nogle af spillerne, som jeg godt kunne se på mit hold, men sådan en udfordring er også vigtig at give de unge mennesker. Det blev hurtigt stressende, når de trykkede på, og der var nogle med fakler eller raketter udenfor banen. Så de unge mennesker fik noget erfaring, og jeg fik set, hvem der kunne i pressede situationer. Der er dét, som jeg får ud af sådan en kamp.

Kvaliteten manglede

Selvom spillet haltede, så er cheftræneren ikke skuffet over den samlede præstation. Der manglede bare kvalitet.

- Jeg synes ikke, at det var skuffende. Jeg synes bare, at der var mangel på kvalitet i nogle situationer, hvor vi godt kunne have taget det mere roligt og spillet udenom.

- En af vores centrale midtbanespillere, der hedder Rasmus Thygesen, ham har jeg haft med på førsteholdet i de seneste to kampe, og han har så spillet på andetholdet, siden han blev senior. Han har virkelig udviklet sig til at blive førsteholdsspiller, synes jeg. 

- For ham er det også vigtigt at få nogle kampe, hvor han får noget erfaring under stress, så jeg synes, at der er nogle af drengene, der gør det godt. Så er der andre, der skal udvikle sig, før at de kan komme på.

VB 1968 kom frem til flere chancer i opgøret, men LSF-træneren er ikke overrasket over, hvad Sjællandsserie-holdet leverede.

- Nej, det levede helt op til mine forventninger. Det lignede meget det Ishøj-hold, som vi spillede mod. De kunne utrolig mange ting, men de aflod også utroligt mange rum, og det gjorde de specielt i første halvleg.

- Jeg vidste godt, hvad de havde, men jeg kendte selvfølgelig ikke deres spillere (før, red.). Deres udtryk, og hvad de leverede, var, hvad jeg havde regnet med. Dygtigt fodboldhold på nogle pladser og også rimelig skidt på andre pladser eksempelvis deres målmand. Han havde det svært indimellem, siger Kim Kjærsgaard til LigaBold.dk.

LSF møder Sjællandsserie-holdet Herstedøster IC i fjerde kvalifikationsrunde af Sydbank Pokalen tirsdag 8. juni klokken 19 på Herstedøster Stadion. Vinderen af det opgør får en plads i hovedturneringen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Søndag 20. juni
Lørdag 19. juni
Jesper H: Endte i en grotesk situation i FCM
06:30
Højer om AGF-tid: Fantastisk er for lille et ord
06:30
Jordi Alba: Vi manglede en smule held
06:14
Wales og Schweiz kæmper for avancement
06:00
Arturo Vidal vil fortsætte næste sæson i Inter
04:32
Dortmund: Arbejder på at hæve Isak-klausul
02:46
Jesper H: Endte i en grotesk situation i FCM
02:30
Danilo: Kunne ikke håndtere tyskernes taktik
02:27
Spanien og Polen delte i intens affære
02:26
Higuain: Messi fortjener trofæ på landsholdet
02:23
Higuain: Messi fortjener trofæ på landsholdet
01:57
Bernio Verhagen - gaven der bliver ved med at give
01:49
Jesper H: Endte i en grotesk situation i FCM
01:49
Frankrig smed point i den ungarsk heksekedel
01:46
Spanien og Polen delte i intens affære
01:42
Bernio Verhagen - gaven der bliver ved med at give
01:40
Danmark uden sejr i EM: Det er frustrerende
01:30
Danmark uden sejr i EM: Det er frustrerende
01:27
Danmark uden sejr i EM: Det er frustrerende
01:00
Esbjerg fB - Sommer, Sommer og Sol...
00:42
Higuain: Messi fortjener trofæ på landsholdet
00:41
Dortmund: Arbejder på at hæve Isak-klausul
00:20
Officielt: Depay skifter til Barcelona
00:16
Spanien og Polen delte i intens affære
00:11
Jordi Alba: Vi manglede en smule held
00:09